Ochi, dinți sau chiar degete tăiate. Cum arată cele mai ciudate sculpturi ale unui artist din Ucraina?

1530029570116

Un artist din Ucraina, impresionează prin creații uimitor de reale. Polina Verbytska realizează sculpturi cu părți omenești și reacții diverse ale oamenilor. Exactitatea lucrărilor creează oricărui om, senzația că ceea ce vede este real.

Aceasta este activitatea din care, nu doar face bani, dar și primește o plăcere deosebită, dat fiind că este hobby-ul ei.

Deja de opt ani, artista are această ocupație. Totul a început când ea a văzut pe web astfel de sculpturi hiperrealiste. A fost într-atât de impresionată, încât a început să creeze propriile sale lucrări de acest gen, dar desigur în propriul ei stil.

Unele creații ale artistului sunt de-a dreptul șocante și unele te pune să te întrebi ce a vrut aceasta să descrie prin aceste detalii.

Creațiile ei pot fi și accesorii pentru cei mai curajoși și îndrăzneți oameni. Coliere și alte bijuterii, ar putea ilustra dinți, ochi, sau chiar degete tăiate.

Scopul ei principal este să ofere viață și lucrurilor neînsuflețite, să facă o iluzie a creaturilor vii în munca sa, ceea ce se pare că-i și reușește cu foarte mult succes, scrie boredpanda.com.

Creațiile artistei pot fi găsite pe pagina de Instagram, WeirdSculpture, notează zugo.md.

Добавить комментарий