„Până la lacrimi…”

26 12 2022 F 1

În oraşul Sloveansk, regiunea Doneţk, recent a avut loc o întâmplare care nu i-a lăsat indiferenţi pe mulţi cetăţeni ucraineni. A început această istorie de la aceea că în reţelele de socializare a fost  distribuită fotografia unui băieţel de 4 ani, care, în timpul primirii cadoului din partea voluntarilor, ţinea strâns în mână o bucată de pâine şi nu vroia s-o lase chiar primind dulciuri. Vizual această bucăţică de pâine cântărea vreo 50 de grame. Mai târziu s-a clarificat că acest copil e fără mamă, ea a murit, iar tatăl e în rândurile Forţelor Armate ale Ucrainei. Pe băiat îl cheamă Oleksii şi lui îi poartă de grijă bunelul şi bunica.

26 12 2022 F 4

După cum a declarat purtătoarea de cuvânt a Direcţiei poliţiei de patrulare din Kramatorsk şi Sloveansk, Ksenia Iaţen, când oamenii legii au văzut fotografia băiatului, n-au rămas indiferenţi şi au acţionat imediat. „Poliţiştii l-au găsit pe băiat, i-au adus dulciuri, i-au dat posibilitate să stea în automobilul de patrulare. Copilul nu s-a aşteptat la asemenea cadouri, el s-a ales cu multe emoţii pozitive. Şi poliţiştii, de asemenea, doar i-au creat băiatului o adevărată sărbătoare”, a  accentuat Ksenia Iaţen.

Mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare, au comentat fotografia băiatului numai cu două cuvinte – „Până la lacrimi…”. Alte comentarii sunt de prisos.

26 12 2022 F 2

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий