Părinții au finanțat construirea unui teren de minifotbal cu gazon artificial în memoria unicului lor fiu

20 11 F 2

Un teren de sport a fost deschis în satul Kyseliv din Comunitatea Teritorială Verencianka în memoria apărătorului căzut la datorie Iurii Țarik. Părinții eroului, Lyubov și Mykola Țarik, au construit terenul de joacă pe banii lor. Potrivit Consiliului Regional Cernăuți, încă din copilărie, Iurii Țarik a iubit fotbalul mai presus de orice, care a devenit nu doar un hobby, ci și o vocație și o ocupație preferată în viața sa. El nu a lipsit niciodată de la nici un antrenament. A evoluat în campionatul ucrainean pentru tineret, a apărat culorile echipelor „Bucovina” Cernăuți, „Bucovina-2”, FC Kyseliv, FC Borivți, MSC Chițman și „Probii” (Gorodenka, regiunea Ivano-Frankivsk).

După ce s-a alăturat trupelor de asalt aerian, Iurii a jucat în Campionatul Ucrainei din Liga Participanților la ATO ca membru al FC „Patriot” din Brigada 81 de Asalt Aerian a Forțelor Armate ale Ucrainei din Kramatorsk.

Apărătorul a murit la 8 august 2022 într-o bătălie cu invadatorii ruși în apropierea satului Bogorodicine, regiunea Donețk. Curajosul ostaș va avea pentru totdeauna 28 de ani.

20 11 F 3

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий