Pe şantierul Centrului comercial „Riazan”, părăsit de ani de zile, o să apară din nou constructorii

7 09 F 3

La Cernăuți se planifică reluarea lucrărilor de reparații în Centrul comercial, care se numea cândva magazinul universal „Riazan” (în perioada sovietică oraș din Rusia înfrățit cu Cernăuțiul).

Despre aceasta a anunțat în cadrul conferinței de presă primarul Roman Kliciuk, informează molbuk.ua. „În august am anunțat începerea lucrărilor de reparații în Centrul comercial „Riazan”. Am vorbit cu noul proprietar al acestui centru. El intenționează să înceapă renovarea în luna septembrie curent. Proprietarul Centrului comercial a declarat că toate documentele sunt acum în ordine, a fost câștigat procesul în instanță, așa că, potrivit proprietarului, sunt în faza finală. Cu toate acestea, eu nu am nicio influență asupra proprietarului, așa că nu pot spune data exactă a începerii lucrărilor de reparații. Susțin faptul că astăzi există oameni care sunt gata să investească și să finalizeze astfel de proiecte”, a declarat Roman Kliciuk.

Centrul comercial „Riazan” de pe strada Eroii Maidanului din Cernăuți este unul dintre cele mai vechi proiecte de construcție din oraş, care aşa şi n-a fost dus până la capăt. Finalizarea reconstrucției acestuia este așteptată la Cernăuți încă din 2008.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий