ZIUA DE NAŞTERE 7 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 7 septembrie

7 septembrie – Ziua căutătorilor de succes

Puncte forte: serios, orientat spre succes, hotărât.

Puncte slabe: intens, neiertător, pesimist.

Cei născuți în data de 7 a lunii sunt persoane înzestrate cu clarviziune și intuiție puternică, însă, cu toate că au aceste calități puternice, sunt firi temătoare. Au compatibilitate cu persoane născute în data de 7, 16 și 25 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe data de 7 septembrie se află într-o permanentă căutare a succesului. Despre viaţa acestor persoane şi despre căutările lor se pot scrie adevărate romane. Este adevărat că, în drumul lor, pot întâlni multe obstacole. În general, drumul spre succes este lung şi se pot întâmpla multe evenimente dificile şi periculoase. Cu toate acestea, aceşti indivizi hotărâţi nu vor renunţa până când nu vor obţine ceea ce şi-au propus. Nu se vor opri, chiar dacă drumul pe care îl au de parcurs le va cere şi ultima suflare.

Lumea nu îi va înţelege şi nu îi va aprecia cu uşurinţă pe cei născuţi în această zi, dar în cele din urmă oamenii vor fi cuceriţi de extraordinara voinţă a nativilor şi de credinţa acestora în propriile idei. Unii dintre nativi au parte de o reuşită mai uşoară într-un anume domeniu încă de la o vârstă destul de fragedă. Exact aceste persoane vor simţi că lupta lor pentru succes nu a fost recunoscută. S-ar putea chiar ca unii dintre aceşti nativi să renunţe la tot ceea ce au realizat. Spre consternarea familiei şi a prietenilor, vor lua totul de la capăt, într-un domeniu total diferit.

Ceea ce îi atrage pe nativii zilei de 7 septembrie nu este succesul, privit ca pe un scop final. Ei sunt atraşi mai ales de luptă şi de eforturile necesare pentru obţinerea acestui succes. Cei născuţi în această zi sunt foarte hotărâţi atunci când este vorba să-şi urmeze planurile spre succes. Îşi vor înlătura toţi potenţialii duşmani, rivali sau defăimători, sau cel puţin pe cei pe care îi vor întâlni de-a lungul drumului. Persoanele născute pe data de 7 septembrie sunt duşmani foarte periculoşi. Acest lucru se întâmplă pentru că dorinţa lor de a reuşi indiferent de sacrificii este enormă şi pentru că puterea de a fi toleranţi este îndoielnică. Privind din altă perspectivă, cei născuţi în această zi sunt extraordinari în calitate de aliaţi sau de prieteni.

Nativii care lucrează într-un domeniu tehnic sau intens specializat nu îşi vor găsi odihnă până când nu vor deveni experţi în acel domeniu. Aceste persoane dau dovadă de integritate în ceea ce priveşte munca. Nativii care se vor afla în calitate de lideri sau de conducători vor fi foarte fermi atunci când se vor impune în fata angajaţilor, urmaşilor sau în faţa oricăror alţi indivizi. Vor conduce într-un mod ferm şi liniştit, însă fără a lăsa să se strecoare vreo incertitudine. Atunci când se vor ocupa de conducerea familiei, nativii vor oferi direcţie şi inspiraţie partenerilor şi copiilor, dar nu vor tolera nici un fel de subordonare. Pot apărea anumite probleme atunci când copiii celor născuţi în această zi vor ajunge la vârsta adolescenţei. Nativii zilei de 7 septembrie îşi vor educa copiii în spiritul independenţei şi al individualităţii. În mod paradoxal, aceşti nativi nu vor conştientiza pericolele ce pot apărea în urma educaţiei pe care o oferă.

Persoanele născute pe data de 7 septembrie vor avea parte de mult mai mult succes dacă vor învăţa să fie mai temperate, să împartă responsabilităţile cu cei din jur şi să accepte spiritul de echipă. Cei născuţi în această zi pot deveni mai toleranţi odată cu înaintarea în vârstă, dar rareori îşi vor pierde spiritul de competiţie. Probabil că, pentru că existenţa lor să fie ideală ar trebui să obţină succesul spre sfârşitul vieţii. Dacă nativii acestei zile simt că visurile lor sunt de nerealizat, nimic nu îi va consola.

SFATURI: Găseşte puterea de a fi tolerant. Învaţă să te placi pe tine însuţi şi să îi placi şi pe cei din jurul tău. Nu mai fi atât de dur cu tine însuţi şi nici cu cei pe care îi îndrăgeşti. O atitudine inflexibilă va duce în mod inevitabil la o dispută sau chiar la o revoltă.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий