Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski a comunicat detalii despre discuția sa cu Premierul ungar, Viktor Orban

11 12 F 1

Despre aceasta a informat RBK-Ucraina cu referire la mesajul video al șefului statului. Potrivit lui Zelenski, conversația bilaterală s-a referit la afacerile europene ale celor două state. „În marja inaugurării (Președintelui Argentinei — n.r.) am vorbit cu Premierul Ungariei, Orban. Cât se poate de sincer și pe înțelesul tuturor, despre afacerile noastre europene”, a declarat Președintele Ucrainei.

Volodymyr Zelenski a efectuat o vizită de lucru în Argentina la 10 noiembrie. El a sosit la Buenos Aires pentru a participa la inaugurarea Președintelui Argentinei. Volodymyr  Zelensky, în timpul vizitei în Argentina, a avut ocazia să comunice cu Premierul ungar, Viktor Orban.

În timpul vizitei, s-a comunicat, de asemenea, că Președintele ucrainean va pleca luni, 11 decembrie, în Statele Unite. Acolo se va întâlni cu Președintele american Joe Biden.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com