Rusia are deja trei armate: Danilov prezice apariția armatei a patra

14 01 2023 Ф 1

Aceasta va fi creată de structurile de forță ale Rusiei.

Agresoarea Rusia are deja trei armate, dintre care una o constituie forțele armate regulate ale Federației Ruse. Cel puțin două armate sunt trupe private: „Wagner” și cele ale lui Kadyrov.

Oleksii Danilov, secretarul Consiliului pentru Securitatea și Apărarea Națională al Ucrainei, a declarat acest lucru într-un interviu pentru „NV”.         „În curând li se va alătura o altă armată, fapt care demonstrează  că situația de război din Rusia nu mai este centralizată. Ea iese de sub control. Armatele private ale lui Prigojin și Kadyrov au apărut nu dintr-o situație bună”, crede el.

Danilov spune că Federația Rusă va avea în curând o a patra armată. În special, ea va fi creată de forțele de securitate ruse în viitorul apropiat.

Secretarul Consiliului pentru Securitatea și Apărarea Națională al Ucrainei și-a exprimat opinia că dictatorul Vladimir Putin, probabil, se teme „ca de moarte” de Ramzan Kadyrov, pentru că tatăl liderului cecen a fost ucis de oamenii dictatorului de la Kremlin: „Și cred că dacă Kadyrov respectă legile poporului său, ar trebui să se răzbune pe Putin”.

Potrivit lui Danilov, descentralizarea armatei ruse înseamnă o lipsă de încredere în ea a cetățenilor Federației Ruse. El a respins faptul că în Ucraina ar putea apărea o armată privată, pentru că „avem un singur comandant suprem”.

Vom aminti că Danilov a declarat că președintele Putin se teme de influența proprietarului Companiei Militare Private „Wagner”, Prigojin, și a liderului Ceceniei, Kadyrov. De aceea Putin a decis să-i elimine din spațiul informativ. Potrivit lui Danilov, armata rusă regulată nu vrea să aibă de-a face cu militarii din Compania privată „Wagner”.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий