Ruslan Zaparaniuk: „În timpul atacului de dimineață, inamicul a încercat să lovească Centrala hidroelectrică de pe Nistru”

29 3 F 5 a
„Forțele de Apărare Antiaeriană au doborât rachetele în apropierea acestui obiectiv important.
Epava a două rachete a fost deja găsită. Unda exploziei a avariat clădirea administrativă și sistemul de alimentare cu apă din satul Ojeve, raionul Nistru, unde au căzut fragmentele rachetelor. În același timp, aprovizionarea cu apă se desfășoară ca de obicei. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. În prezent, forțele de ordine efectuează investigații. Au fost formate echipe de expertiză și o comisie specială pentru a stabili pagubele cauzate.
Echipe mobile de pompieri au fost, de asemenea, desfășurate în timpul raidului aerian, deoarece exista o amenințare de atac din partea unor drone inamice. În timpul unuia dintre atacurile anterioare, echipele noastre mobile de pompieri își demonstraseră deja eficiența prin distrugerea unei drone inamice deasupra teritoriului unei regiuni învecinate. Suntem recunoscători Forțelor Armate și unităților noastre de apărare aeriană pentru activitatea lor coordonată. Una dintre prioritățile noastre principale acum este să asigurăm o protecție fiabilă a facilităților de infrastructură”, a comunicat pe Facebook șeful Administrației Militare Regionale Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk.
29 3 F 6
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий