Serghii Rebrov: „N-am văzut nici un jucător care să nu fi fost motivat”

22 6 Ф 2

La Düsseldorf, naționala Ucrainei a disputat al doilea meci din grupele turneului Euro 2024, învingând Slovacia cu 2-1. Echipa lui Rebrov a obținut o victorie cu voință fermă.  Pentru naționala Ucrainei au marcat Mykola Șaparenko și Roman Yaremciuk. Antrenorul principal al echipei naționale a Ucrainei, Serghii Rebrov, a comentat victoria a „galben-albaștrilor” în meciul cu Slovacia:  „Există întotdeauna emoții. Vreau doar să le mulțumesc jucătorilor. Acum sunt deținătorul recordului de meciuri în care am primit gol, dar am câștigat. Este important ca jucătorii să capete încredere în ceea ce fac bine. Sunt mulțumit de spiritul echipei. Am văzut că jucătorii erau amărâți după ce au primit gol, dar au continuat să lupte. Au fost multe ocazii în repriza a doua și am salvat acest meci.

Cum a arătat echipa față de meciul cu România? Nu pot spune că a fost diferită. Jucătorii au avut dorință, dar în primul meci nu au reacționat așa cum au făcut-o astăzi. A existat o dorință, mai multă inspirație — și datorită acestui lucru, am marcat goluri.

Meciul cu Belgia? Acest turneu este foarte rapid — este foarte important să ne recuperăm și să ne pregătim pentru fiecare adversar. Așa cum a arătat meciul Slovacia-Belgia, poți juca împotriva lor”, a declarat Rebrov, citat de Audiovizualul public ucrainean.

Aceasta este prima victorie a echipei naționale a Ucrainei la Euro 2024, ceea ce le permite „galben-albaștrilor” să-și păstreze șansele de a ajunge în play-off.

În legătură cu această victorie a naționalei, Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski, a declarat:

„Să aveți încredere unul în celălalt! Sprijiniți-vă reciproc! Luptați unul pentru celălalt! Asta este ceea ce ar trebui să ne unească pe fiecare dintre noi. Și acum fiecare dintre noi trebuie să lupte la locul său: pentru libertate, viață și pentru percepția corectă a Ucrainei în lume”.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий