Şoferii voluntari din Dinăuţi şi Boian au pornit din nou la drum pe itinerarul bine cunoscut: Dinăuţi – regiunea Doneţk

3 2 F 5

Locuitorii din Dinăuţi au pregătit pentru copământenii noştri de pe front şi pentru locuitori din regiunea Doneţk încă un lot de ajutor umanitar. Starostele satului, Radu Ştefliuc, a ţinut să mulţumească pe contul său de Facebook consătenilor, care au ajutat financiar şi material la colectarea şi expedierea acestui ajutor. Produse din carne au fost gătite de gospodarii Valeriu Buşuleac, Dumitru Vatamaniuc, Vitalie Prodan şi Alexei Ghiriliuc. Alte produse din carne au fost gătite de mai multe gospodine, ele străduindu-se să pregătească pentru apărătorii noştri şi  sarmale.

3 2 F 6

Starostele Radu Ştefliuc a exprimat mulţumiri şi proprietarilor magazinului „Cosma” Valeriu şi Larisa Istrati, care au pus la dispoziţie un local, unde au lucrat harnicele gospodine Maria Liziuc, Natalia Moisei, Rodica Reabco şi Nina Vlad.

La colectarea produselor alimentare au participat enoriaşii bisericii din sat în frunte cu părintele Cristian. Au acordat ajutor şi locuitorii din satul vecin Mălineşti, organizaţi de starostele Igor Caruntu. Un ajutor ponderabil financiar  a acordat întreprinzătorul din Dinăuţi, Ion Ştefliuc.

3 2 F 7

Şoferii voluntari Vladislav Dântu, Valentin Orlov şi Serghei Niacu, blagosloviţi de părintele Cristian la drum lung de circa 3000 kilometri, deja au ajuns cu ajutorul umanitar la destinaţie.

Cu eforturile comune apropiem biruinţa noastră, a conchis Radu Ştefliuc.

3 2 F 8

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий