Săptămâna  claselor primare la Liceul din Cupca

3 2 F 3

La Liceul din Cupca a devenit o tradiție de a organiza săptămânile pe obiecte. Săptămăna de la finele lui ianuarie și începitul lui februarie a fost dedicată claselor primare. Ea a debutat cu ziua sportului. În sala sportivă a Liceului, sub îndrumarea profesorului de educație fizică și sport, Petru Marcu, au avut loc felurite competiții sportive.  A urmat apoi ziua dedicată poveștilor. Elevii noștri nu numai au ascultat povești, dar sub îndrumarea bunelor învățătoare au înscenat câteva fragmente din frumoasele noastre povești populare.

3 2 F 1

Testele de psihologie, de cunoaștere, de gândire logică au fost organizate sub îndrumarea psihologului Liceului, Marina Dugan. Desene, poezii, cântece, pregătirea unor frumoase inimioare cu cele mai sincere urări de bine, pace, sănătate, succese au fost pregătite de mâinile dibace ale elevilor ciclului primar.

3 2 F 2

Le mulțumim din suflet neobositelor doamne învățătoare Mariana Opaeț, Rodica Țugui, Domnica Cebotari și Viorica Marcu, toate cu un stagiu mare de muncă, cu o experiență bogată, cu fantezie și entuziasm, pentru buna pregătire și desfășurare atât a acestei săptămâni, cât și în general pentru munca depusă de-a lungul anilor pentru buna instruire și educație a elevilor, pentru atenție, răbdare, dăruire de sine, muncă și creativitate. Le dorim succese pe viitor.

3 2 F 4

Eleonora SCHIPOR

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий