Tânăra de 19 ani decedată în urma tragicului accident din Cernăuți, era originară din regiunea Volyni

QjqkuZw7cxCBom4lt8vs.r695x430

S-a stabilit că tânăra de 19 ani, pe nume Kateryna Nychyporuk, care a fost lovită mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Nezalejnosti (Independenței), era originară din raionul Gorohivsk, regiunea Volyni și locuia la Cernăuți în apartamentul bunicii sale.

Fata era studentă în anul III la Universitatea Bucovineană de Stat de Medicină și paralel lucra într-o farmacie din centrul regional.

Vestea morții Katerinei a căzut ca un trăsnet atât pentru familie, cât și pentru colegi și profesori. Tânăra va fi înmormântată în satul ei de baștină Tereșkivți.

1509976362_1-250x322.w800

Reamintim că tragedia în care tânăra şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident rutier, a avut loc în seara zilei de 4 noiembrie. Poliția este în căutarea șoferului care a fugit de la locul faptei. Potrivit colaboratorilor organelor de drept, bărbatul în vârstă de 39 de ani pe nume Gennadii Avsrievskii, aflat la volanul autoturismului „Mercedes-benz Vito” cu numere străine de înmatriculare în timpul săvârșirii crimei, a  fost anterior atras la răspunderea penală pentru mai multe infracțiuni.

avars_10

Lasă un răspuns