Toate atacurile anterioare ale inamicului din ultima perioadă au fost punctate, iar atacurile din 3 noiembrie deja au fost masive

3 11 Ф 9
În noaptea de 3 noiembrie, Rusia a atacat Ucraina cu un număr mare de drone kamikaze pentru prima dată în ultimul timp. Este probabil ca atacurile inamice să devină și mai masive odată cu răcirea vremii, a comunicat Natalia Gumeniuk, șefa Centrului comun de Presă al Forțelor de Apărare din Sud, în cadrul unui briefing. Gumeniuk nu exclude posibilitatea ca schimbarea vremii să influențeze atacurile ocupanților ruși asupra Ucrainei. Adică, odată cu începutul sezonului de iarnă, invadatorii vor recurge la atacuri mai masive. „Am evaluat precedentele atacuri ca fiind atacuri punctate. Am avertizat că acestea erau de recunoaștere. Două, patru sau șase drone Shaheds lansate în zona de responsabilitate însemna că inamicul încerca să recunoască locația mijloacelor noastre de apărare antiaeriană”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Forțelor de Apărare din Sud.
Forțele rusești au atacat Ucraina cu 38 de drone Shahed-136/131 în noaptea de 3 noiembrie și au lansat o rachetă ghidată H-59. Forțele de apărare antiaeriană au distrus 24 de drone și racheta. Cu toate acestea, au existat lovituri și căderea fragmentelor aparatelor de zbor distruse. Cel mai mult a avut de suferit în special orașul Harkiv, unde a fost distrusă clădirea unei instituții de învățământ, au fost lovite o stație de deservire și un cămin, iar clădirile rezidențiale au fost avariate.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий