Ucraina va continua să lupte până când fiecare cetățean și fiecare bucată de pământ va fi eliberată

28 10 Ф 2

De aceea, forțele armate vor distruge aeroporturile, armele și armata Rusiei până la deocuparea completă, a declarat consilierul Misiunii Permanente a Ucrainei la ONU, Serghii Dvornik, la ședința Consiliului de Securitate al ONU. El a subliniat că statul nostru condamnă abuzul ocupanților de instrumentele Consiliului de Securitate, pe care l-au convocat pentru a distrage atenția de la crimele de război. Potrivit lui Dvornik, Rusia a justificat în mod constant invazia invocând dreptul la autoapărare. El a numit acest lucru „un spectacol, manipulare, ipocrizie și cinism”.

Este un spectacol foarte jalnic. În încercarea de a acuza victima unei agresiuni armate că primește echipamente de apărare, Rusia primește drone iraniene de mai bine de un an, iar acum este gata să îngenuncheze în fața regimului nord-coreean pentru a cerși arme și muniții suplimentare pentru a-și continua războiul agresiv împotriva Ucrainei, a subliniat consilierul Misiunii Permanente a Ucrainei la ONU. El a menționat că Ucraina va continua să lupte până când fiecare cetățean ucrainean și fiecare bucată din pământul nostru va fi eliberată, iar Rusia va suferi o înfrângere militară. „Vom distruge aeroporturile, așa cum s-a întâmplat pe 17 octombrie în Berdiansk și Lugansk ocupate. Vom continua să distrugem echipamentele rusești și soldații pe care generalii Moscovei îi trimit ca carne de tun pentru atacurile sinucigașe asupra orașului ucrainean Avdiivka”, a subliniat diplomatul.

Până la 28 octombrie, Forțele Armate Ucrainene au nimicit deja 298.420 de ocupanți. În cursul zilei de ieri, alți 740 de soldați au fost uciși, transmite Canalul 24.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий