Un întreprinzător local reface lacul și baza de odihnă din satul Valea Cosminului  de lângă Cernăuți

15 4 Ф 13

Lacul și baza de odihnă sunt în curs de refacere în satul Valea Cosminului. Proiectul va fi realizat treptat, deoarece totul depinde de brațele de muncă, care sunt greu de găsit acum, a accentuat Valentin Glopina, primarul CT Voloca, citat de molbuk.ua.

„Cu câțiva ani în urmă, baza de odihnă a fost vândută la licitație de către Fondul proprietății de stat. Mult timp nu s-a făcut nimic aici, dar recent au început lucrările. Acesta este al treilea an în care lacul, care se întinde pe o suprafață de aproape șapte hectare, a fost curățat. Lucrările sunt  finanțate de un antreprenor din comunitatea noastră, care a cumpărat baza. Ea va rămâne la fel ca înainte — un centru de recreere. Antreprenorul nu ne spune toate detaliile, dar proiectul prevede restaurarea atât a centrului de recreere, cât și a restaurantului. Va exista și o piscină mare de înot. Apropo, aceasta este deja în construcție”, a mai precizat  Valentin Glopina.

Comunitatea Teritorială Voloca contează mult pe acest obiectiv.

„Totul va fi nou și modern la acest obiectiv. Îi suntem recunoscători investitorului pentru că nu a construit un centru de recreere în altă parte, ci a hotărât ca prin aceasta să contribuie la dezvoltarea comunității noastre. Noul obiectiv va aduce venituri suplimentare comunității, locuri de muncă și, bineînțeles, turiști”, conchide primarul de Voloca.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий