ZIUA DE NAŞTERE 1 AUGUST. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

The image of the signs of the zodiac in the sky against the background of the earth, neon hologram, horoscope signs. The concept of fate, predictions, fortune teller
1 august – Ziua stilului original
Puncte forte: puternic, realist, vizionar.
Puncte slabe: dificil, izolat, vizionar.
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit personalitatea în funcţie de ziua de naştere. Cei născuți în prima zi a lunii sunt automat luaţi sub patronajul satelitului natural, Luna. Sunt mai lunatici, dar iubesc sentimentul de a fi la putere și sunt conduşi de respectul și admirația celor din jur. Sunt dispuși să-și asume riscurile necesare pentru a lucra spre succesul adevărat. Și atunci el e netemător, n-are frică de muncă grea și e dăruit în muncă. Chiar dacă e șef, muncește cot la cot cu colegii de muncă. Dorința de succes îl va conduce probabil către o carieră în afaceri sau politică.
Indivizii născuţi pe 1 august sunt persoane extrem de dominante, care nu vor precupeţi nici un efort pentru a-i convinge pe ceilalţi să fie de acord cu punctul lor de vedere. Nu se mulţumesc să constate că sunt cei mai buni în domeniul lor, ci îi obligă şi pe ceilalţi să le recunoască calităţile. De-a lungul vieţii, vor avea de înfruntat multe piedici, momente de frustrare şi dezamăgiri, dar rareori vor renunţa la eforturile lor.
Cei născuţi pe 1 august pot fi comparaţi cu nişte cruciaţi care îşi urmăresc perseverenţi misiunea specială în viaţă. Totuşi, în ciuda aparenţei serioase, ei au un simţ al umorului surprinzător de bine dezvoltat, manifestat mai ales în legătură directă cu latura întunecată a personalităţii lor. Adesea, nativii abordează un ton ironic sau sarcastic, fiind capabili să-şi direcţioneze săgeţile verbale cu o acurateţe înspăimântătoare. Pot fi la fel de nemiloşi chiar şi în ceea ce îi priveşte.
Cei născuţi pe 1 august nu sunt uşor de abordat şi cu greu te poţi înţelege cu ei. În general, nu sunt potriviţi pentru locuri de muncă unde vor avea şefi, deoarece nu acceptă să primească indicaţii din partea superiorilor. Cei mai mulţi se simt bine în roluri de conducere în cadrul familiei, a locului de muncă sau lumii artistice, cu excepţia celor care suferă de un complex de inferioritate. Viaţa este dificilă pentru această categorie de nativi ai zilei de 1 august.
Cei născuţi pe 1 august sunt adesea prinşi în mijlocul unei lumi învolburate şi controversate. Indiferent de ceea ce fac, ei par să stârnească interesul sau chiar dezaprobarea celorlalţi. Într-adevăr, ei vor înfrunta negativismul celorlalţi, deoarece sunt adepţii înverşunaţi ai defensivei prin exprimare şi limbaj. Totuşi, de cele mai multe ori, nativii zilei de 1 august prefera să se retragă într-o carapace protectoare şi să lase viaţa să-şi urmeze cursul. Ascunzătoarea ce le oferă solitudine şi pe care străinii nu o descoperă cu uşurinţă este extrem de importantă pentru ei. De cele mai multe ori, aceasta va deveni locul lor favorit, unde se vor retrage de câte ori simt nevoia.
În ciuda aparentei lor împliniri, nativii zilei de 1 august devin invariabil dependenţi de ceilalţi, cel puţin în ceea ce priveşte necesităţile vieţii şi siguranţa unui cămin stabil. Totuşi, ceea ce sunt ei capabili să ofere în orice relaţie personală poate defini preocupările propriei lor munci şi universul lor personal. Doar prietenii şi colegii pregătiţi pentru o călătorie destul de agitată ar trebui să se implice în relaţia cu cei născuţi astăzi.
Unul dintre punctele forte ale celor născuţi pe 1 august este capacitatea de a percepe lumea în care trăiesc într-un mod realist. Ei înşişi pot crea tot felul de simboluri, mistere şi paradoxuri, dar rareori propria lor viziune clară pierde din vedere natura fundamentală a lucrurilor.
SFATURI: Încearcă să te fereşti de sentimentele celor din jurul tău, fără a le respinge în totalitate. Rezervă-ţi puţin timp liber pentru viaţa ta de zi cu zi. Fereşte-te de interesele negative ce te pot pune în pericol. Învaţă să faci compromisuri când este necesar.
(T.L.)
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий