ZIUA DE NAŞTERE 1 OCTOMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 1 octombrie

1 octombrie – Ziua cetăţeanului de frunte

Puncte forte:  unic, dedicat, demn.

Puncte slabe: predispus la crize, nehotărât, distant.

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere: Cei născuți în prima zi a lunii se află sub patronajul satelitului natural, Luna. Sunt mai lunatici, dar iubesc sentimentul de a fi la putere și sunt conduşi de respectul și admirația celor din jur. Sunt dispuși să-și asume riscurile necesare pentru a lucra spre succesul adevărat. Și atunci el e netemător, n-are frică de munca grea și e dăruit în muncă. Dacă e șef, muncește cot la cot și cu colegii de muncă. Dorința de succes îl va conduce probabil către o carieră în afaceri sau politică.

Nativii zilei de 1 octombrie pot ajunge în cele mai înalte poziţii profesionale, sociale sau familiale. În general, ascensiunea nu se datorează eforturilor exagerate şi agresivităţii. De cele mai multe ori, reuşita este rezultatul aplicării percepţiilor şi concepţiilor de perspectivă pe care le au nativii. Cei din jur recunosc în mod instinctiv calităţile excepţionale ale celor născuţi în această zi. Uneori se va pune problema dacă nativii au cu adevărat tărie de caracter. Într-adevăr, faptul că ocupă o poziţie importantă poate fi extrem de solicitant pentru ei, mai ales din punct de vedere psihologic şi le va fi destul de greu să suporte această presiune.

De cele mai multe ori, problemele pe care le întâlnesc nativii au ca element comun cariera. De exemplu, vor lupta mulţi ani pentru a ajunge într-o anumită poziţie socială, însă odată ce au ajuns acolo vor realiza că nu este ceea ce şi-au dorit. Acest lucru se datorează faptului că nativii sunt prea serioşi şi nu ştiu cum să se bucure de o reuşită. Într-adevăr, s-ar putea să fie foarte preocupaţi de problemele pe care le au la locul de muncă şi de felul în care se pot rezolva aceste probleme. În plus, vor întâmpina probleme şi din cauza tendinţelor perfecţioniste şi din cauza dificultăţii de a lăsa lucrurile aşa cum sunt. În ciuda obstacolelor pe care le vor întâlni, nativii vor demonstra că au o mare capacitate de a învăţa şi de a face progrese în evoluţia personală.

În ceea ce priveşte relaţiile interpersonale, nativii acestei zile vor căuta să aibă legături cu oameni care sunt foarte capabili şi hotărâţi, dar care de obicei nu au obiective personale înalte. Ei vor căuta compania persoanelor care le pot oferi ajutorul şi care le pot înţelege nevoile. Suportul emoţional pe care îl oferă asemenea persoane nativilor are o importanţă crucială pentru o reuşită completă.

În general, persoanele născute pe data de 1 octombrie acţionează într-un mod specific lor, iar rezultatele pe care le obţin sunt de cele mai multe ori impresionante. Din acest motiv, nativii vor fi luaţi în serios şi în cele din urmă vor ajunge să fie înconjuraţi de admiratori. Poate fi o privelişte destul de ciudată atunci când nativii sunt văzuţi muncind şi chiar când sunt văzuţi într-o fotografie cu colegii de serviciu. Sunt consideraţi neobişnuiţi mai ales din cauza metodelor de a acţiona şi din cauza filozofiei legate de muncă. Spre disconfortul lor, vor fi ţinta multor critici datorită modului exclusivist de a privi lucrurile.

Cei mai mulţi dintre nativii acestei zile învaţă tot ceea ce ştiu din experienţele pe care le au şi nu în urma absolvirii unor cursuri. Nu poate fi reproşat nimic profesionalismului lor. În general, par a fi foarte cizelaţi, cinstiţi şi încrezători în propriile puteri, dar mai mult decât oricine altcineva vor arăta că au demnitate. Chiar dacă poate dura mulţi ani, nativii îi cuceresc pe ceilalţi prin dragostea şi respectul pe care le oferă. Toată lumea le va simţi lipsa atunci când vor pleca în alt loc. Vor fi căutaţi chiar şi de acele persoane cu care nu prea au avut multe legături.

SFATURI: Încearcă să faci eforturi mai substanţiale. Renunţă la o parte din temerile şi preocupările inutile. Evită să crezi profeţiilor referitoare la succesul pe care îl vei avea. Învaţă să fii mai responsabil.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий