ZIUA DE NAŞTERE 10 AUGUST. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 10 august

10 august – ziua vocii de catifea

Puncte forte: atractiv, amuzant, cu o voce seducătoare.

Puncte slabe: lipsit de încredere în sine, emotiv.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit personalitatea în funcţie de ziua de naştere.  Cei din a 10-a zi a lunii sunt cei care schimbă strategia jocului. Ei sunt manageri incredibili, care îi inspiră pe alții prin modul în care ei știu să depășească limitele cu încredere. În loc să vadă regulile ca pe un set de fapte concret, el preferă să le vadă ca pe un ghid flexibil pe care îl poți îndoi și manipula după bunul plac. Sunt persoane uneori orgolioase, motiv pentru care, deși iubesc puternic, relațiile lor nu durează prea multă vreme. Ei sunt compatibili cu persoane născute în data de 1, 10, 11 sau 28 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 10 august par a fi omniprezente. Îşi fac simţită prezenţa într-un mod foarte puternic. Personalitatea lor dictează celorlalţi asemenea unei voci care este auzită în mod constant. Este de menţionat faptul că, pentru aceşti nativi forma de exprimare este la fel de importantă ca şi conţinutul declaraţiei. Aşadar, stilul şi tehnica de a comunica au o mare importanţă pentru ei.

Compania nativilor zilei de 10 august este deseori căutată de ceilalţi. Sunt persoane vivace, cu mult umor şi din această cauză sunt apreciaţi. Datorită faptului că nu este o fire nestatornică, te poţi baza cu încredere pe o persoană născută în această zi. Au extraordinara calitate de a-i putea face pe cei din jurul lor să se simtă bine. Deci, sunt oameni foarte amuzanţi şi plăcuţi. Simt nevoia puternică de a fi apreciaţi. Atunci când se întâmplă acest lucru, cei născuţi în această zi se dăruiesc în mod aproape necondiţionat – nu numai celor iubiţi, ci şi celor cu care intră în contact în viaţa de zi cu zi. Dăruirea poate fi calea de a evita abordarea introspectivă a personalităţii proprii. Cunoaşterea de sine reprezintă un drum destul de anevoios. Cu toate acestea, nativii vor trebui să-l parcurgă pentru a-şi pune în evidenţă toate aspectele pozitive ale personalităţii.

Indivizii mai evoluaţi născuţi în această zi ajung să preţuiască timpul în care sunt singuri. Această descoperire se va produce atunci când nativii vor fi în jurul vârstei de treizeci spre patruzeci de ani. A se cunoaşte pe sine poate deveni o prioritate foarte importantă. Cei născuţi în această zi vor ajunge într-un moment al vieţii când vor fi capabili să facă pregătiri meticuloase pentru a ajunge să se cunoască. O astfel de planificare este foarte practică. În acest fel, persoanele născute pe data de 10 august vor evita să se supraaprecieze. Ele nu vor permite speranţelor ireale să le domine gândirea.

Cele mai potrivite profesii pentru nativii zilei de 10 august sunt acele profesii în care îşi pot pune în valoare talentele verbale. Atunci când lucrează într-o companie, este de preferat să ocupe un post care să implice contactul cu clienţii sau care să le permită să interacţioneze cu colegii. Nu ar fi bine să-şi petreacă prea mult timp singuri, într-un birou. Este foarte important pentru aceste persoane să primească în mod constant un răspuns din partea celor cu care intră în contact. Acest lucru este extrem de important pentru evoluţia nativilor. Dacă ei vor fi capabili să folosească într-un mod constructiv răspunsurile critice, această atitudine se va dovedi a fi foarte importantă pentru propria maturizare. Într-un mod pozitiv îi va solicita o carieră în domeniul afacerilor sau în domeniul media. Însă, indiferent de domeniu, nativii sunt foarte ambiţioşi.

Uneori, persoanele născute pe data de 10 august sunt destul de inaccesibile din punct de vedere sentimental. Mulţi dintre cei născuţi în această zi simt nevoia de a avea un auditoriu. Cu toate acestea, ei nu sunt foarte deschişi la nivel emoţional. Deseori, nativii pun prea mare accent pe felul în care sunt trataţi în viaţa publică. Au parte de multe suferinţe atunci când simt că munca lor nu este apreciată. Respingerile repetate pot fi cauzele unei atitudini cinice, care nu poate decât să strice. Aşadar, este foarte important ca nativii zilei de 10 august să îşi mărească încrederea în ei înşişi şi în convingerile lor. Această atitudine îi va face să nu mai fie atât de dependenţi de părerile şi de aprobarea celorlalţi. De asemenea, se va accentua capacitatea de a împărtăşi şi de a fi încrezători.

În general, pentru persoanele născute pe data de 10 august satisfacţia oferită de un lucru bine făcut are o importanţă mai mare decât banii. Virtuţile unei astfel de atitudini sunt aparente. În interiorul lor, nativii cred că trebuie să primească o răsplată potrivită pentru munca lor.

SFATURI: Evaluează-ţi ataşamentul faţă de valorile exterioare. Nu mai depinde atât de mult de părerile şi opiniile celorlalţi. Fii mai încrezător. Cultivă-ţi atenţia, toleranţa, dragostea lipsită de egoism şi dăruirea necondiţionată.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий