ZIUA DE NAŞTERE 12 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 12 mai

12 mai – ziua opozantului

Puncte forte: lucid, talentat, ironic.

Puncte slabe: prea critic, deranjant.

Nativii din data de 12 a lunii sunt firi visătoare, care așteaptă o persoană capabilă să îi facă să se simtă ca în basme sau într-o poveste, altfel nu sunt atrași. Au capacități de relaționare cu cei născuți în data de 12, 21 și 30 – Secretele numerelor.

Cei născuţi în ziua de 12 mai sunt recunoscuţi pentru tachinările lor şi pentru farsele pe care le fac cu bucurie. Unele dintre persoanele născute pe 12 mai sunt foarte serioase în ceea ce priveşte abordarea vieţii. Cu toate acestea, se pare că nativii se pricep de minune să intre în necazuri. Ei nu pot fi în rând cu toată lumea. Şi-au dezvoltat propriul stil de a acţiona, stil care de multe ori interacţionează cu al celorlalţi.

Persoanele născute pe 12 mai sunt nepăsătoare în ceea ce îi priveşte pe cei din jurul lor. Ei sunt cei mai fericiţi atunci când refuză cererile dubioase, când îi ironizează pe ceilalţi. Pe de altă parte, nativii nu pretind că ar cunoaşte toate răspunsurile. Într-adevăr, din această cauză poate fi foarte dificil să-i condamni pe cei născuţi astăzi pentru ceea ce cred. Rareori ei îşi vor părăsi drumul pe care merg pentru a face ceva în această privinţă. Se vor comporta astfel, pentru că oamenii născuţi pe 12 mai sunt închişi în ei, precauţi şi se feresc să discute despre propriile principii şi filosofii de viaţă. În orice caz, nativii acestei zile sunt capabili să ofere soluţii noi pentru problemele altora, soluţii care, în majoritatea cazurilor se vor dovedi a fi folositoare. Din cauza faptului că de cele mai multe ori merg contra curentului, persoanele născute pe 12 mai pot fi considerate radicale sau rebele. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Cei mai mulţi dintre nativi au vederi conservatoare care sunt fără doar şi poate logice. De asemenea, ei pot părea reci, lipsiţi de sentimente sau poate chiar prea duri. Această faţadă împietrită şi dură este, de fapt, o barieră ridicată intenţionat pentru ca lumea să nu poată pătrunde în universul lor.

Cei născuţi în această zi pot fi întâlniţi deseori în poziţii de conducere. Paradoxal, ei nu sunt, de fapt, interesaţi decât în mică măsură sau chiar deloc de acest tip de funcţii. De cele mai multe ori vor ocupa această poziţie fiind aleşi de către superiori pentru meritele lor deosebite. Persoanele născute pe 12 mai se deosebesc de restul lumii datorită capacităţilor lor, datorită dedicaţiei şi conduitei pe care o au. În general, atrag nu numai simpatia şefilor, ci şi pe cea a colegilor. Cei născuţi în această zi au o anumită siguranţă de sine, siguranţă care încurajează o puternică legătură între ei şi colegi şi, totodată, atrage admiraţia acestora. Din această cauză, nativii vor fi deseori rugaţi să fie purtătorii de cuvânt ai unui grup. Sunt persoane agreabile, dar de care nu te poţi ataşa uşor. Ei păstrează distanţa în timp ce îi fac pe ceilalţi să se simtă bine şi să râdă de toate absurdităţile trecătoare.

Persoanele născute pe 12 mai sunt foarte sensibile. Fără îndoială, aceste persoane aparţin unei lumi fantastice. Cu toate acestea, luciditatea le permite să arate celorlalţi cât de lipsite de sens sunt unele convenţii sociale sau cât de rigide sunt unele mentalităţi. Nativii zilei de 12 mai consideră că au un caracter serios şi puternic, nicidecum unul superficial. Prostia şi înşelăciunile celorlalţi sunt motivele pentru care aceşti nativi sunt atât de ironici. Trebuie spus că cei născuţi în această zi pot fi foarte buni prieteni, dar în acelaşi timp, sunt şi duşmani de temut.

SFATURI: Lasă-i pe oameni să-şi facă singuri planurile. Încearcă să-ţi mai moderezi replicile acide şi cultivă-ţi diplomaţia. Adu-ţi aminte că trebuie să te iubeşti pe tine şi pe ceilalţi.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий