ZIUA DE NAŞTERE 18 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 18 noiembrie

18 noiembrie – Ziua temperamentului

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere:   Cei născuți în a 18-a zi a lunii sunt cei care te inspiră, au o abilitate uimitoare de a-i motiva, ghida și încuraja pe toți cei pe care-i întâlnesc  în viață. Din păcate, ei apreciază persoana iubită doar după ce aceasta nu mai face parte din viața lor, motiv pentru care au multe regrete. Au tendința de a fi pe aceeași lungime cu cei născuți în data de 9, 18, 27 – Secretul numerelor.

Nativii zilei de 18 noiembrie sunt de obicei extrem de activi din punct de vedere intelectual şi fizic. Una din caracteristicile lor principale este instabilitatea emoţională, deşi din exterior pot apărea reci, calmi şi stăpâni pe ei. În acest sens, ei sunt maeştri ai auto-controlului şi nu vor să arate lumii că, de fapt, clocotesc pe dinăuntru. În cel mai bun caz, ei sunt capabili să-şi canalizeze în mod creativ energiile emoţionale puternice direct spre activitatea profesională.

Nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de sociabili şi se bucură când se află în centrul atenţiei. Ei sunt adesea ambiţioşi şi este posibil ca în viaţă să fie potriviţi pentru roluri de conducere. Ambiţia lor se manifestă în general în numele grupului social pe care ajung să-l reprezinte sau să-l întruchipeze. Chiar dacă talentele lor sunt uimitoare sau modeste, ei preferă să le dezvăluie în felul lor propriu. Astfel, nativii zilei de 18 noiembrie rezistă presiunii de a căuta succesul înainte de a se simţi pregătiţi. Când sunt cu adevărat pregătiţi, poate apărea o problemă pe care o dezbat cu ceilalţi şi care îi frământă pe ei înşişi.

Cel mai adesea, insistența nu este cea mai puternică latură a nativilor zilei de 18 noiembrie. Ei pot realiza mai mult bazându-se pe intuiţie, sensibilitate şi viziune decât pot realiza mulţi alţii prin eforturi susţinute şi aplicaţii temeinice. De asemenea, latura lor senzuală nu este la fel de bine dezvoltată precum latura lor emoţională. Ei sunt genul de oameni extrem de curioşi şi au tendinţa de a investiga. De obicei, cu cât aceştia sapă mai mult, cu atât află mai multe, deoarece surprizele permanente sunt provocate de schimbările lor interioare. Astfel, ei îi încurajează pe oameni să devină fascinaţi de ei.

Nativii zilei de 18 noiembrie au nevoie de atenţie şi nu îşi vor găsi liniştea până când nu vor obţine acest lucru. În acest sens, ei sunt dornici de atenţie, dar în acelaşi timp manifestă un anumit grad de nesiguranţă. De fapt, ei pot fi capabili să justifice atenţia pe care o solicită ca fiind interesantă şi productivă.  În acest ultim sens, nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de atrași de prieteni sau membri ai familiei care aduc raze de soare în vieţile celorlalţi. Fermecători (deşi, putem spune şi egoişti, turbulenţi, schimbători sau la fel de bine imprevizibili), ei dau viaţa oricărui eveniment la care iau parte.

Deoarece nativii zilei de 18 noiembrie sunt adepţi înfocaţi ai interpretării unui rol, uneori ei sunt acuzaţi de superficialitate sau iresponsabilitate. Însă, necesitatea nativului zilei de 18 noiembrie de a atrage atenţia este atât de mare încât ei trebuie într-adevăr să se ferească de compromiterea propriilor idealuri, atunci când ţintesc spre acest lucru.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий