SUGESTII. Băutura care curăță arterele de grăsimi, toxine și alte impurități

00 Băutura pentru artere

Această băutură din ingrediente naturale va curăța arterele de grăsimi, de toxine și de alte impurități. De asemenea, ajută la prevenirea răcelii și la curățarea ficatului. Totodată, reduce și riscul de cancer…

Ingrediente necesare, mod de preparare. Pentru a prepara această băutură este nevoie de 8 căței de usturoi, 4-5 cm de rădăcină de ghimbir, 5 litri de  apă și 2 lămâi tăiate în sferturi.

Lămâile se spală bine și se taie în sferturi. Ghimbirul se spală bine, se curăță de coajă și se toacă. Se curăță și usturoiul și se taie în bucăți foarte mici.

Se pun toate ingredientele în blender și se amestecă bine. Apa se pune într-o oală mare, se adaugă amestecul din blender și se lasă la fiert până începe să dea în clocot.

În acel moment se ia oala de pe foc și se lasă compoziția să se răcească. Se strecoară lichidul și se transferă în borcane sau sticle care se pun la rece.

Se recomandă consumul zilnic, cu minim 2 ore înainte de prima masă, într-o cură de minimum 15 zile.

Acest amestec normalizează flora intestinală, însă este foarte important ca ingredientele folosite să fie organice și fără pesticide.

Ceapă la cuptor în loc de medicamente

Mulți oameni cred că proprietățile benefice ale cepei scad în timpul procesului de coacere. Aceasta nu este adevărat, întrucât doar uleiurile esențiale se evaporă și, pregătită la cuptor, toate proprietățile cepei de vindecare sunt doar îmbunătățite.

Se coace ceapa cu tot cu coajă la 100-150 grade C, timp de 15-30 de minute. Pentru cele mai bune beneficii pentru sănătate, se consumă jumătate de ceapă medie dimineața pe stomacul gol și jumătate –  cu 2-3 ore înainte de culcare. Ceapa coaptă se poate folosi și ca garnitură pentru carne sau pește.

Proprietățile benefice ale cepei la cuptor

Rolul cepei la cuptor se evidențiază mai ales în tratamentul persoanelor care suferă de diabet. Proprietățile sale sunt capabile să reducă și să normalizeze nivelul glucozei. Ceapa coaptă conține sulf, care este responsabil pentru activarea pancreasului și pentru producția suficientă de insulină. De asemenea, conține și fier, care este necesar pentru menținerea bunei funcționări a organismului.

În caz de bronșită și pneumonie, ceapa coaptă este utilizată atât în tratamentul adulților, cât și în tratamentul copiilor. Ar trebui consumată mai des de toți cei care au probleme cu coagularea sângelui.

După un infarct sau accident vascular cerebral, medicii recomandă consumul zilnic de ceapă la cuptor: ajută vasele la curățare, elimină plăcile aterosclerotice, ajută la normalizarea tensiunii arteriale și a durerilor de cap de migrenă. (Sursa kiloCalorii)

000 Ceapă la cuptor

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий