ZIUA DE NAŞTERE 19 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 19 noiembrie

19 noiembrie – Ziua reformatorului

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere:  A 19-a zi a lunii. Sunt oamenii care pot funcționa atât de bine, au atâtea capacități reale de a duce lucrurile începute la bun sfârșit și sfatul pentru ei este: încearcă să nu-ți permiți să depășești limita pentru a fi un perfecționist. Ei au probleme în a se comite unei relații și nu petrec prea mult timp cu persoana de lângă ei, fiind mai reci și distanți. Pot fi apropiați de persoanele născute în data de 1, 10, 19, 28 – Secretul numerelor.

Plini de un spirit revoluţionar, cei născuţi pe 19 noiembrie îşi construiesc în general un punct de plecare în ceea ce priveşte schimbarea. Totuşi, nu este de ajuns pentru ei să fie doar rebeli. Reformatori, ei trebuie să meşterească cu grijă ceva nou pentru a înlocui ceva vechi şi să îl administreze în continuare pe acesta. Astfel, ei sunt un amestec interesant de radicalism şi conservatorism, anarhie şi stabilitate. Persoanele născute pe 19 noiembrie sunt adesea preocupate de consolidarea şi administrarea puterii, fie că este vorba de cea din cadrul familiei, grupului social sau carierei. Ei sunt extrem de serioşi în ceea ce priveşte felul în care trebuie delegată puterea lor şi în ce scopuri. Este destul de probabil ca nativii zilei de 19 noiembrie să ajungă în diverse grade conflictuale cu cei care nu sunt de acord cu metodele lor, dar există puţine şanse ca ei să considere că se comportă necorespunzător. Astfel, ei îşi asumă riscul de a pierde legătura cu valorile sociale preponderente. Aşadar, ei trebuie să îşi observe viaţa şi să rămână deschişi la criticile celorlalţi.

Încrederea de sine a nativilor zilei de 19 noiembrie ajunge departe şi poate fi considerată atât punct forte, dar şi slăbiciune. Mulţi dintre cei născuţi astăzi cad pradă la un moment dat unor evenimente tragice şi riscă să îşi destrame întreaga viaţă, atunci când sfidează soarta sau îi ignoră avertismentele. Persoanele născute pe 19 noiembrie cred în general în voinţă, în special în puterea propriei voinţe, dar ei trebuie să înveţe şi lecţiile de restricţionare şi precauţie.

Nativii zilei de 19 noiembrie intră în roluri de cruciaţi şi de campioni ai unei cauze. Principiile şi politicile lor sprijină de obicei omul comun. Ei acţionează bine fiind inteligenţi şi posedând informaţii directe despre cei care îi înconjoară. Din când în când, datorită atitudinii lor argumentative, chiar antagoniste, ei tind să aducă la suprafaţă ce este mai bun în oameni, dar şi adevărul în diverse situaţii. În cartea lor, nu există o valoare mai înaltă decât adevărul şi dezvăluirea lui.

Cei născuţi pe 19 noiembrie sunt foarte atraşi de această lume. Ei sunt extrem de fizici, senzuali, iubitori de familie şi la zi cu tot ce se întâmplă. Foarte rar ei vor ignora starea prezentă a lucrurilor. Totuşi, trebuie să se ferească să nu devină senzaţionalişti şi să fie luaţi de val de cele mai recente izbucniri sau de ultimă modă. Dacă doresc să reziste mult, este important să ţină cont de valorile tradiţionale şi să-şi exercite influenţa într-o manieră stabilă, solidă şi lipsită de isterie.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий