ZIUA DE NAŞTERE 21 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 21 septembrie

21 septembrie – Ziua tendinţelor actualizate

Puncte forte:  progresist, cu bun gust, estetic.

Puncte slabe: materialist, senzaţional, nestatornic.

Nativii care au venit pe lume în data de 21 a lunii, sunt persoane care dezvoltă sentimente profunde pentru persoana de lângă ei și simt nevoia să fie romantici și afectuoși. Se înțeleg bine cu persoanele născute în data de 3, 12, sau 30 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe data de 21 septembrie sunt preocupate de tendinţele predominante ale societăţii în care trăiesc. Vor analiza aceste tendinţe atât din interior, cât şi din exterior. Se poate spune despre aceste persoane că sunt extrem de moderne în ceea ce priveşte ideile, hainele, interiorul caselor şi chiar în ceea ce priveşte maşina. Dacă nu vor fi în pas cu moda, atunci cel puţin vor aspira la acest lucru. Nativii vor fi nefericiţi în cazul în care circumstanţele financiare nu le vor permite să aibă parte de un stil de viaţă atât de modern. Deseori, dorinţa de a avea succes în plan financiar este motivată de aceste nevoi. Trebuie menţionat faptul că există un anume tip de nativi care nu este deloc preocupat de aspectele externe ale vieţii. Ei sunt interesaţi mai ales de evoluţia spirituală. Vor căuta să aibă vederi cât mai largi şi cât mai avansate. Pentru aceste persoane este foarte important să aibă un stil de viaţa cât mai natural, departe de agitaţia oraşului.

Cuvântul „modern” este compatibil cu nativii zilei de 21 septembrie, atât cu sensul de a fi în acord cu timpul în care trăiesc, cât şi cu sensul de a progresa. În general, sunt atraşi de tot ceea ce înseamnă arhitectura modernă, idei noi, tendinţele modei şi evoluţia ştiinţei. Tot timpul dau impresia că se află în aşteptarea apariţiei unui nou model de maşină, instrument sau aparat. Motivele acestui interes nu sunt neapărat fascinaţia pentru inovaţie sau dorinţa de a fi consideraţi la modă de către cei din jur. Însă, interesul poate fi stârnit de faptul că sunt conştienţi că dezvoltarea le poate îmbunătăţi viaţa şi le poate optimiza munca.

Cei născuţi în ziua de 21 septembrie sunt foarte mândri de creaţiile lor. Aceste creaţii pot avea forma concretă, fizică (de exemplu copiii, creaţiile de artă, afacerile, construcţiile) sau pot avea o formă mai abstractă (de exemplu concepte, idei, planuri, sisteme, invenţii). Ocupaţia ideală pentru nativii acestei zile este aceea care le permite să viseze la idei noi şi care le permite să pună apoi în aplicare aceste idei. Cei mai mulţi dintre ei vor căuta să fie eleganţi şi admiraţi, poate chiar adoraţi. Pentru nativi, înclinaţia spre frumos este foarte accentuată şi importantă. Din această cauză, tot ceea ce ţine de estetică are prioritate în ochii lor.

Nu poate fi ignorată fascinaţia persoanelor născute în această zi pentru mistere. Desigur că aceste interese ar putea fi folosite într-un mod creativ, dar ar trebui controlate pentru că, pe lângă stimularea laturii fanteziste şi visătoare a vieţii, pot avea şi rezultate nedorite. Treptat, din cauza acestor preocupări, se poate dezvolta o personalitate distructivă. Ideea de frumuseţe a nativilor poate fi animată sau chiar caracterizată de dorinţe neobişnuite. Într-adevăr, s-ar putea să prefere mai degrabă ceva asimetric, provocator şi uimitor decât ceva echilibrat, proporţionat şi armonios. Cei născuţi în această zi au un talent deosebit de a da unui lucru obişnuit un aer mai ciudat şi de a face ca subiectele cotidiene să fie mai interesante. Ar trebui să încerce să nu mai facă senzaţie doar de dragul de a face ceva. De asemenea, ar trebui să se ferească de orice formă de superficialitate.

SFATURI: Încearcă să descoperi adevăratele valori. Nu te lăsa prea entuziasmat de tot ceea ce este nou. Păstrează drumul pe care l-ai ales. Eşti liber să-ţi prezinţi diferenţele de opinie, dacă vrei, însă nu te lăsa obsedat de ele. Nu ar trebui să conteze prea mult pentru tine ce gândeşte vecinul tău.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий