ZIUA DE NAŞTERE 24 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 24 noiembrie

24 noiembrie – Ziua societăţii ostile

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere:  A 24-a zi a lunii.  Acest nativ a fost plasat pe pământ pentru a oferi dragoste, grijă, atenție și admirație celor din jur. Nu mai permite vampirilor energetici să vină în preajmă, oameni profitori care te pot mângâia, dar în schimb te secătuiesc de forţe şi de putere. Nativii din data de 24 a lunii sunt loiali și fac persoana de lângă ei să se deschidă ușor și să capete încredere în ei, ajungând ulterior să dezvolte o relație. Ei pot forma o pereche cu persoane născute în data de 6, 15 și 24 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 24 noiembrie sunt persoane extrem de energice în societate. Ele simt o mare nevoie de a le fi apreciate eforturile. Acest lucru nu înseamnă că nu petrec destul de mult timp singure. Ei nu vor pregeta să demonstreze cât de speciali le sunt lor prietenii şi cunoştinţele. Într-adevăr, nativii zilei de 24 noiembrie pot fi consideraţi prieteni loiali, dar şi duşmani foarte aprigi.

Natura extrem de ostilă a celor născuţi în această zi poate duce la dispute şi scandaluri, dar în acelaşi timp le poate stimula dorinţa de succes. Nativii zilei de 24 noiembrie nu sunt persoane care evită problemele. De obicei, dragostea lor pentru discuţii reprezintă, de fapt, o manifestare importantă a filozofiei lor în privinţa societăţii. Rareori ei vor fi fericiţi, dacă nu sunt angajaţi în dezbateri aprinse pe o temă extrem de provocatoare.

Adesea, datorită concepţiei psihologice personale, nativii zilei de 24 noiembrie au o presimţire încă de la o vârstă mai fragedă. Ei consideră că sunt plămădiţi dintr-un alt aluat decât toţi ceilalţi. Poate să nu fie întotdeauna un sentiment prea plăcut pentru ei, deoarece ei doresc să fie acceptaţi de ceilalţi şi să facă parte din grupuri sociale. Într-adevăr, încercarea lor de a se simţi normali poate deveni una din priorităţile lor vitale, iar această dorinţă de a se integra îi face mult mai vulnerabili la influenţele negative.

Indiferent cât de mult doreşte un nativ al zilei de 24 noiembrie să ducă o viaţă lipsită de griji, el va fi îngrijorat datorită provocărilor interne sau externe. Acest lucru încurajează adesea dorinţa de a se distra. Pe de altă parte, ei au tendinţa de a căuta refugiu prin izolare sau posibil printr-un fel de oscilare între aceste două modalități de evadare. La un nivel mult mai profund, totuşi, succesul relaţiilor lor sociale este cel care le dă încredere nativilor zilei de 24 noiembrie şi le conferă senzaţia că valorează ceva şi aparţin unui grup. Astfel, ei se conving că nu sunt chiar atât de diferiţi de toţi ceilalţi.

Nativii zilei de 24 noiembrie sunt persoane active şi amuzante – săritoare, perspicace şi în general pozitive când sunt implicate în viaţa din jurul lor. Destul de frecvent, nativii zilei de 24 noiembrie se vor înconjura de o armată de prieteni, care îi protejează şi îi apreciază. Ei vor organiza evenimente sociale, începând cu cinele amicale şi până la petrecerile înflăcărate. Să petreacă împreună cu prietenii este una din cele mai mari bucurii ale celor născuţi astăzi.

Persoanele născute pe 24 noiembrie care ajung să se accepte aşa cum sunt în realitate  îşi pot construi o viaţă productivă şi stabilă. În plus, ei pot considera că diferenţele dintre ei înşişi şi ceilalţi sunt punctele forte ce îi ajută să se încadreze într-un rol unic, foarte important pentru cariera lor.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий