ZIUA DE NAŞTERE 27 APRILIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 27 aprilie

27 aprilie – ziua mulţumirii de sine

 Puncte forte: mulţumit de sine, devotat, concentrat.

Puncte slabe: retras, prea serios, represiv.

Conform caracteristicii date de „Secretul numerelor”, cei născuţi pe 27 aprilie sunt adesea întâlniţi în spatele scenei. În general, ei nu îşi asumă o funcţie de conducere decât dacă sunt obligaţi sau forţaţi să o facă. Sunt cei mai fericiţi atunci când pot face ceva fără să fie deranjaţi, retraşi într-un loc îndepărtat,  singuratici. Astfel, se vor dărui în totalitate propriilor preocupări. În cazuri foarte rare, nativii zilei sunt interesaţi să aibă o viaţă socială foarte activă. În general, ei pot comunica foarte bine cu ceilalţi în cadrul unei instituţii (şcoală, birou sau biserica).

Persoanele născute pe 27 aprilie îşi fac simţită prezenţa în activităţile sociale, chiar dacă nu sunt prezenţi la propriu. Gândurile, acţiunile interioare şi chiar imaginea lor pot ajuta la punerea lucrurilor în mişcare. Au calităţi extraordinare de protectori. Nu sunt geloşi, nici măcar atunci când alţii au o popularitate mai mare în rândurile societăţii, prietenilor sau familiei. Nativii caută să fie folositori, să-şi vadă lucrul terminat şi de aceea nu au timp pentru critici sau laude sofisticate. Sunt de părere că ei înşişi ştiu cel mai bine, poate chiar prea bine, dacă le-a reuşit un lucru sau nu. Din această cauză, ei nu au nevoie de evaluări din partea celorlalţi. Cei născuţi în această zi au o capacitate extraordinară de a-şi îndrepta greşelile ocazionale. Vor trece cu mare uşurinţă de la proiectul greşit către unul nou. Acest nou proiect va fi clădit pe baza unor cunoştinţe mai vechi, căpătate anterior.

Persoanele născute pe 27 aprilie vor obţine rezultate foarte bune în ceea ce fac, mai ales în cazul în care ceilalţi vor înţelege nevoia lor de intimitate şi dorinţa de a fi singuri atunci când lucrează. Această situaţie este întâlnită şi în cazul relaţiilor personale şi în activităţile de familie (de exemplu, creşterea copiilor). Ei se vor relaxa în serile liniştite acasă lângă partener şi/sau copii. Dacă sunt decoratori, căminul va fi castelul lor. Cele mai multe necesităţi şi dorinţe vor fi satisfăcute aici. Ei vor avea pretenţia la credinţă şi dedicaţie, pentru că şi ei, la rândul lor, sunt credincioşi şi dedicaţi.

Nativii mai puţin evoluaţi ai acestei zile trebuie să fie atenţi să nu devină retraşi, ursuzi sau acizi cu cei din jur. Acest tip de oameni născuţi pe 27 aprilie pot fi necizelaţi şi pot ajunge deseori până la obrăznicie. Ei pot începe mult doritul proces de socializare, dar numai în anumite condiţii. Trebuie să-şi găsească preocupări sociale care le plac cu adevărat. De asemenea, trebuie să-şi îmblânzească părţile dure ale personalităţii. Dacă nu reuşesc să se integreze, ei se vor autocondamna la singurătate şi nefericire.

Cei născuţi în această zi au parte, în mare măsură, de multe realizări pe plan profesional. Acest lucru se întâmplă pentru că ei îşi cunosc foarte bine limitele şi puterile, rareori evaluându-le greşit pe cele din urmă. Oricum, ei pot întâmpina greutăţi din cauza lipsei de maturitate, a sentimentelor reprimate şi a ieşirilor distructive. Această latură a nativilor îi poate îndepărta pe cei din jur. Nu se enervează repede, dar atunci când o fac, cei din jur ar trebui să se dea la o parte din calea lor. Puterile distructive ale unei persoane născute pe 27 aprilie sunt impresionante.

Nativii zilei ar trebui să-şi caute prieteni în rândul oamenilor echilibraţi, care îi pot face să se liniştească. Au o mare nevoie să râdă, să renunţe din când în când la seriozitate. Se vor simţi bine alături de prietenii fără prejudecăţi şi care le vor fi devotaţi şi-i vor răsplăti.

SFATURI: Încearcă să iei mai mult contact cu societatea. Depune mai multe eforturi pentru a-ţi îmbunătăţi condiţia spirituală. Nu încerca să impui şi altora principiile tale. Nu te lăsa acaparat de rutină. Refuză nefericirea pe termen lung.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий