ZIUA DE NAŞTERE 3 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 3 octombrie

3 noiembrie – Ziua longevităţii

Puncte forte: sociabili, creativi.

Puncte slabe: dependenți, posesivi.

Cifra 3 – De cele mai multe ori, indivizii guvernați de această cifră sunt înzestrați cu o inteligență aparte, optimiști, veseli și iubitori de distracții. Sunt persoane care manifestă curaj, ambiție și tărie în propria persoană și au o viziune despre relații ideale, în care se implică și tratează totul cu seriozitate. Pot forma o pereche ideală cu cei născuți în zilele de 3, 21 și 30 ale lunii – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe data de 3 noiembrie sunt luptători ce au vigoarea şi puterea de a rezista, indiferent de ce se întâmplă. Ei sunt extrem de competitivi, dacă nu concurează în mod special cu ceilalţi, ei se vor strădui să-şi realizeze propriile lor obiective şi realizări personale. Ideea de a-şi îmbunătăţi poziţia sau statutul este ceva firesc pentru ei. Când se află sub stres, ei manifestă calm, deşi adesea deţin o rezervă explozivă, pe care o resimt ceilalţi. Un anume calm mortal îi caracterizează atunci când experimentează situaţii ce nu le sunt prea comode adversarilor lor. În executarea atacurilor împotriva adversarilor, atât a bărbaţilor, cât şi femeilor, cei născuţi în această zi pot fi destul de nemiloşi.

Nativii zilei de 3 noiembrie ştiu cum să aştepte. Nu le place să grăbească lucrurile şi, în general, ei consideră că timpul este de partea lor. Ei le pot lăsa altora impresia că tot amână, dar rămân concentraţi pe momentul precis în care vor acţiona. Aşadar, nativii zilei de 3 noiembrie rareori riscă să fie înfrânţi datorită manevrelor premature sau impulsive. Tacticile lor îi pot lua prin surprindere pe adversari, mai degrabă datorită calculării meticuloase, decât impulsului sau intuiţiei.

Într-adevăr, celor născuţi astăzi nu le place să piardă. Mânia lor de a câştiga în viaţă îi poate costa scump atunci când sunt puşi faţă în faţă cu ghinionul. De fapt, fuga de ghinionul emoţional sau financiar le poate consuma toate rezervele morale, ducând la depresie şi, în cazuri extreme, la tendinţe de sinucidere. Astfel, nativii zilei de 3 noiembrie nu numai că sunt nişte învingători, dar şi nişte suferinzi. Ei pot pătrunde în profunzimile sentimentele, se pot calma şi îi lasă pe ceilalţi să vadă acest lucru cu obiectivitate. Pe de altă parte, când se simt bine (atunci când lucrurile merg bine) ei pot fi extrem de amuzanţi.

Puterea de concentrare a persoanelor născute pe 3 noiembrie este de obicei excelentă, aşa cum este şi dezvoltarea lor intelectuală şi fizică, dar extinderea sentimentelor este adesea blocată. Ei pot crea un zid împotriva oricui ce încearcă să pătrundă în gândurile şi sentimentele lor interioare, rezistând chiar oricărui examen personal. Totuşi, ei pot fi destul de simpatici şi înţelegători faţă de ceilalţi, fiind gata oricând să le înţeleagă problemele.

Nativii zilei de 3 noiembrie sunt destul de capabili să-şi distrugă un adversar doar prin cuvinte. Ei trebuie să înveţe să-şi tempereze latura agresivă şi să-şi exprime sentimentele într-o manieră mai relaxată şi armonioasă. Să lupte cu propria lor intoleranță, cât şi să înveţe să fie mai iertători şi deschişi – elemente cruciale în dezvoltarea lor spirituală şi personală.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

 

Добавить комментарий