ZIUA DE NAŞTERE 3 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 3 septembrie

3 septembrie – Ziua fluxului special

Puncte forte: extrem de talentat, sociabil, răbdător.

Puncte slabe: tendinţa de a amâna, exagerat de stoic, productiv.

Numerologul Mihai Voropchievici – Cei născuți în a 3-a zi a lunii sunt entuziaștii. Sunt persoane atractive, au și abilități de rezolvare a problemei și vor excela într-o carieră de publicitate. Este unicul nativ care îi atrage pe toți spre el.

Acestea sunt persoane care manifestă curaj, ambiție și tărie în propria persoană și au o viziune despre relații ideale, în care se implică și tratează totul cu seriozitate. Pot forma o pereche ideală cu cei născuți în zilele de 3, 21 și 30 ale lunii – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe data de 3 septembrie nu sunt întotdeauna aşa cum par. Adesea, ceilalţi nu reuşesc să le descopere adevărata natură sau adevăratul potenţial. Cei născuţi astăzi pot fi obligaţi să joace diferite roluri în viaţa lor. Acestea nu sunt întotdeauna dezagreabile, dar nu reprezintă cu exactitate ceea ce îşi doresc ei în realitate. Deşi nativii zilei de 3 septembrie sunt în general multi-talentați, adesea una dintre calităţile lor este apreciată în detrimentul celorlalte. Frumuseţea fizică a nativelor zilei de 3 septembrie este de necontestat. Datorită aspectului lor plăcut, celelalte calităţi fine ale acestora pot fi mai puţin recunoscute. Bărbaţii născuţi astăzi pot fi înţeleşi greşit de către ceilalţi şi judecaţi la cea mai mică scăpare în cursul carierei lor sau în cadrul familial. Deşi îi impresionează pe ceilalţi prin firea lor tăcută şi prin tactul de care dau dovadă, nici una dintre persoanele care au încercat să profite de un nativ al zilei de 3 septembrie nu va uita rezultatul încercării sale. Cei născuţi astăzi sunt înzestraţi cu o armură de oţel ce îi izolează de toate formele de linguşeală. Ei par blânzi, chiar foarte fini, dar insistă să fie trataţi în mod onorabil, corect şi vor rezista temeinic eforturilor de a-i îndepărta pe ceilalţi.

Deoarece munca lor are adesea o natură vizionară, persoanele excepţionale născute astăzi pot fi foarte avansate pentru vârsta lor. Ei trebuie să înţeleagă faptul că ceilalţi ezită uneori să le aprobe metodele. Din fericire, mulţi dintre aceşti nativi înzestraţi dau dovadă de multă răbdare şi încredere în valoarea muncii lor. Astfel, ei sunt bine dotaţi pentru a îndura anii în care nu le sunt recunoscute meritele, dar în acelaşi timp vor continua încercările şi eforturile lor susţinute. Calea lor pentru o ajunge să-i facă pe ceilalţi să-i accepte poate fi un pic mai domoală. Totuşi, reuşesc să atingă acest obiectiv dacă îşi acordă puţin timp pentru a le explica celorlalţi, folosind un limbaj cât mai simplu, care sunt obiectivele lor şi cum intenţionează să le pună în practică.

Nativii zilei de 3 septembrie înzestraţi cu toate aceste calităţi sunt atraşi de acţiune şi controversă. Sunt adesea destul de revoltaţi împotriva sistemelor în care trebuie să opereze. Acest lucru se manifestă în special când se simt neînţeleşi. Atât optimismul lor, cât şi natura lor temperamentală trebuie să fie ţinute sub control. Dezvoltarea consistentei emoţionale şi voinţei mai puternice este esenţială pentru succesul vieţii lor.

În ceea ce priveşte problemele sentimentale, persoanele născute pe data de 3 septembrie afişează adesea o atitudine stoică extrem de pronunţată. În acest caz ei se expun la două pericole. În primul rând vor da celor apropiaţi impresia că nu le pasă de ei, iar în al doilea rând, vor amâna să ia deciziile necesare atunci când este momentul potrivit. Prin faptul că sunt prea permisivi ei se pot compromite pe ei înşişi în legături amoroase şi pot rata anumite momente importante din viaţa lor.

Cea mai mare provocare pentru nativii zilei de 3 septembrie este reprezentată de încercarea de a fi mult mai deschişi cu ceilalţi şi de a se confrunta fără frică cu propriile îndoieli. Ei ar trebui să-şi folosească codul moral cel mai elevat şi simţul dreptăţii în folosul apărării celor ce au într-adevăr nevoie de ajutorul lor. Dacă cei născuţi astăzi pot descoperi şi cultiva ce este mai bun în ei înşişi, şi în mod diplomatic, dar în acelaşi timp foarte ferm, vor insista ca lumea să ia la cunoştinţă aceste lucruri, ei vor fi mai capabili să câştige acceptarea eforturilor şi ideilor lor fanteziste.

SFATURI: Caută permanent să faci ceea ce doreşti cu adevărat. Dezvoltă-ţi încrederea în tine şi curajul. Nu-ţi fie teamă să greşeşti. Nu încerca să cultivi prea mult mister în ceea ce întreprinzi. Fă-ţi timp să le explici celorlalţi metodele şi motivele tale.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий