ZIUA DE NAŞTERE 30 IULIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 30 iulie

30 iulie – ziua prezenței tangibile

În ceea ce îi privește pe cei născuți în data de 30 ale lunii, petrec un timp îndelungat cântărind calitățile și defectele persoanei de lângă ei. După analiză, decid dacă fac pasul următor.  Aceste persoane se înțeleg bine cu cei născuți în data de 1, 12, 21 sau 30 – Secretul numerelor.

Cei care s-au născut în 30 iulie își fac simțită prezența într-o manieră extrem de fizică. Nu numai că sunt materialiști, ci cunosc bine și felul în care operează aspectele materiale ale vieții. Indivizii masivi și robuști născuți în această zi, populează planul lumesc, care este tărâmul lor, și pot fi greu de convins să-și dezvolte latura spirituală. Preocupați de „aici” și „acum”, absorbiți de energia realizării de lucruri materiale, ei nu se specializează în introspecție sau detașare filosofică.

Cel mai frecvent, își exprimă gândurile și creativitatea într-o modalitate puternică și/ sau senzuală. Cu toate acestea, în partea a doua a vieții obișnuiesc să fie mai deschiși către chestiunile metafizice. Un motiv îl reprezintă dificultatea cu care abordează chestiunea morții. Pe de o parte, le vine greu să creadă într-un sfârșit total al existenței lor, iar pe de altă parte le vine la fel de greu să creadă într-un suflet nemuritor. De multe ori, după vârsta de 56 de ani, vor manifesta un interes față de religie și filosofie, fapt care le va deschide o nouă dimensiune în viață. Până atunci, vor continua pe calea lor foarte pragmatică și materialistă.

Subiectul iubirii poate fi de asemenea foarte dureros pentru ei. Pentru mulți, este greu să armonizeze iubirea pură cu nevoile și dorințele fizice, și prin urmare caută modalități neobișnuite, stranii și excentrice de a-și exprima sentimentele. Dificultatea în găsirea unei relații de iubire satisfăcătoare, normale și directe, poate să deștepte o puternică viață imaginară, care să-i conducă în situații periculoase.

Sunt interesați de activități fizice de toate felurile. Chiar și cei mai delicați și mai puțin robuști dintre ei manifestă un interes ridicat pentru sporturi, corpul omenesc, concursuri de frumusețe, parade de modă și față de toate modurile de glorificare a ființei omenești.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий