ZIUA DE NAŞTERE 30 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

000 30 noiembrie

30 noiembrie – Ziua asaltului calculat

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere:  A 30-a zi a lunii.  Aceşti nativi se poartă într-un mod natural, ceea ce îi atrage pe cei din jur. Sunt comunicatori pricepuţi, știu să-și împărtășească gândurile și sentimentele cu care se confruntă în viață. Din acest motiv, pot fi politicieni de succes. Petrec un timp îndelungat cântărind calitățile și defectele persoanei de lângă ei. După analiză, decid dacă fac pasul următor. Se înțeleg bine cu cei născuți în data de 1, 12, 21 sau 30 – Secretul numerelor.

Oamenii care s-au născut la 30 noiembrie deţin instinctul de a şti când şi cum să atace, indiferent care ar fi problema pe care doresc să o rezolve. Nu sunt dintre cei care se grăbesc. Sunt foarte intuitivi şi capabili de a le face surprize celor care i-ar împiedica. Privind retrospectiv, rivalii, concurenţii şi oponenţii îşi pot da seama câtă documentare şi pregătire se află în spatele înfrângerii care le-a fost pricinuită de un individ născut în această zi.

Multe se pot învăţa despre ei, privindu-i cum lucrează. În asigurarea unui client, elaborarea unui concept sau încercarea de a obţine dragostea cuiva, ei parcurg în mod repetat o mulţime de scenarii mentale, astfel încât să fie pregătiţi pentru orice eventualitate. După acest stadiu iniţial, vor fixa timpul şi locul întâlnirii, ambele alese cu mare grijă.  Finalmente, vor declanşa atacul. Cum anume vor fi îmbrăcaţi, cum vor vorbi, graficul orar – toate sunt precis stabilite. Cu toate acestea, şi ei trebuie să înveţe să-şi recunoască şi să-şi accepte propriile înfrângeri, deoarece, indiferent cât de convingători ar fi, nu-i pot atrage pe toţi oamenii.

Deţin, de asemenea, o modalitate de a obţine maximum din ceea ce au la îndemână. În plus, mulţi au un simţ deosebit al umorului şi o ştiinţă a prezentării chestiunilor serioase într-o formă atrăgătoare. Umorul le este subtil, dar se poate întinde şi până la hohote zgomotoase. Folosesc foarte subtil satira, umorul lor fiind din acea categorie care te face să te gândeşti.

În ciuda manierei, devin defensivi atunci când sunt atacaţi. Trebuie să înveţe să nu reacţioneze atât de exagerat la spusele altora sau să nu-şi dezvăluie atât de prompt nesiguranţele fundamentale. Foarte sensibili, nu le place să se glumească pe seama lor. Atacurile directe sunt în general întâmpinate mai întâi cu un zid dur, iar ulterior cu o răzbunare calculată care îi va răni realmente pe agresori. Din cauza tendinţei de a aştepta, trebuie să evite să-şi reprime sentimentele şi în general să-şi interiorizeze frustrările.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий