ZIUA DE NAŞTERE 30 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 31 septembrie

30 septembrie – Ziua adevărului orbitor

Puncte forte:  curios, impresionant, posesor al unor cunoştinţe vaste.

Puncte slabe:  intolerant, acuzator, se justifică prea mult.

În ceea ce îi privește pe cei născuți în data de 30 a lunii, petrec un timp îndelungat cântărind calitățile și defectele persoanei de lângă ei. După analiză, decid dacă fac pasul următor. Se înțeleg bine cu cei născuți în data de 1, 12, 21 sau 30 – Secretul numerelor.

Nativii zilei de 30 septembrie sunt adepţi ai adevărului. Ei îl vor căuta şi îl vor scoate la iveală cu orice preţ. Latura perfecţionistă a caracterului lor se va manifesta în tot ceea ce vor face. Aceşti nativi sunt genul de oameni care se gândesc bine înainte de a spune ceva. Deşi sunt destul de impulsivi vor avea întotdeauna argumente solide cu care să-şi susţină faptele şi părerile. Atunci când fac cunoscut adevărul, nativii cred despre ei că reprezintă cel mai bine lupta pentru dreptate. Din acest punct de vedere sunt idealişti incurabili. Pentru ei nu va conta cât de negative sunt faptele pe care le vor dezvălui.

Persoanele născute pe data de 30 septembrie sunt foarte atrăgătoare, dacă nu din punct de vedere al fizicului, atunci din punct de vedere al personalităţii. Pentru nativi este foarte importantă impresia pe care o fac celorlalţi. Vor fi foarte atenţi cu hainele, limbajul şi comportamentul în societate. Poate că în acest mod încearcă să pară invulnerabili. Într-adevăr, deseori nativii acestei zile ascund unele adevăruri în legătură cu ei înşişi, adevăruri care nu doresc să fie descoperite sub nici o formă.

Cei mai mulţi dintre nativi nu sunt oameni care au învăţat despre adevăratele valori la şcoală sau prin studiu. Tot ce ştiu au obţinut în urma unor experienţe şi întâmplări destul de dure. Cei născuţi în această zi pot alege să studieze un anume domeniu. În orice domeniu vor studia, vor ajunge în cele din urmă să fie consideraţi experţi. Sunt capabili să asimileze cantităţi impresionante de cunoştinţe. Din acest motiv, va fi foarte dificil să fie contrazişi. De fiecare dată când vor spune ceva, vor avea argumente foarte puternice.

De multe ori, cei născuţi în această zi îşi folosesc imaginea pentru a atrage atenţia, indiferent dacă o vor face într-un mod convenţional sau neconvenţional. Pot fi experţi în prezentarea unei imagini publice şi în menţinerea atenţiei asupra lor. Nativii acestei zile au o legătură deosebită cu oamenii. Înţeleg foarte bine motivele care îi determină pe oameni să reacţioneze într-un anumit fel.

Există o şansă destul de mare ca nativii acestei zile să devină din ce în ce mai acuzatori şi să îi judece din ce în ce mai mult pe ceilalţi. Ar putea exagera atunci când îi vor arăta cu degetul pe cei despre care cred că ar putea să compromită adevărul. Tendinţa aceasta de a juca rolul celui care acuză s-ar putea să scape de sub control. Din această cauză, ceilalţi s-ar putea simţi nevoiţi să adopte o postură defensivă în prezenţa nativilor. Aceştia din urmă ar trebui să înveţe să fie mai toleranţi şi să îşi mai tempereze pornirea de a condamna aproape totul şi pe toţi.

Deşi sunt foarte sensibili, nativii zilei de 30 septembrie sunt capabili să-şi poarte foarte bine de grijă şi să se apere. Datorită încrederii în propriile puteri, ei reuşesc să înlăture orice tip de atac. Nativii sunt posesorii unui tip de precauţie care îi va proteja de cele mai multe ori. Vor avea această calitate pentru că sunt indivizi autodidacţi care cu siguranţă au şcoala vieţii. Cei născuţi în această zi ar trebui să încerce să păstreze legătura cu cei din jurul lor. Printr-un comportament agresiv nu vor reuşi decât să îi întoarcă pe toţi împotriva lor. În general, cei născuţi în această zi sunt destul de pricepuţi în tot ceea ce ţine de bani. Pot face investiţii foarte abile, care vor garanta stabilitatea lor financiară.

SFATURI: În pofida cunoştinţelor şi argumentelor tale deosebite, s-ar putea să nu ai întotdeauna dreptate. Fii conştient că ai tendinţa de a-i manipula pe cei din jurul tău. Nu-i teroriza pe ceilalţi. Fii mai tolerant în concepţii. Încearcă să-ţi faci ordine în viaţa casnică.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий