ZIUA DE NAŞTERE 31 AUGUST. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 31 august

31 august – Ziua apariţiei publice

Puncte forte: dinamic, influent, amuzant.

Puncte slabe: dependent de societate, caustic.

Pentru nativii care își serbează ziua de naștere în data de 31 a lunii, iubirea poate fi ceva idealist, ridicat pe un piedestal, motiv pentru care pot fi pretențioși, dar și cu tendințe de întoarcere în trecut, la ceea ce a fost. Pot forma un cuplu cu persoanele născute în data de 4, 13, 22 sau 31 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 31 august sunt preocupate să fie în atenţia publică sau să-i ajute pe alţii să-şi găsească rolul în societate. Aceşti nativi sunt genul de persoane preocupate de problemele altora, fără a avea legătură directă cu aceste probleme. Sunt atraşi în mod inevitabil de problemele cotidiene şi sunt preocupaţi să îi susţină pe ceilalţi. Unii dintre nativi consideră că este amuzant, chiar distractiv să fie prezenţi atunci când se întâmplă ceva. Cei mai serioşi dintre nativii zilei sunt preocupaţi de felul în care pot îmbunătăţi soarta celor din jurul lor (mai ales atunci când este vorba de copii). Tipul mai amuzant va face orice pentru a ridica moralul familiei şi prietenilor. Cei mai serioşi vor fi interesaţi în mod deosebit de felul în care îi pot educa pe ceilalţi. Vor face acest lucru prin exemplu propriu, promovându-şi în mod activ principiile şi cunoştinţele. Indiferent de felul în care se exprimă pe plan social, nativii lucrează deseori în folosul semenilor lor. Vor încerca să îmbunătăţească starea generală a lucrurilor prin eforturi proprii.

În general, persoanele născute pe data de 31 august ştiu cum să-i sensibilizeze pe cei din jurul lor în legătură cu un anumit subiect. Din punct de vedere psihologic, sunt capabili să înţeleagă, să influenţeze gândurile şi stările de spirit ale celorlalţi şi pot chiar să-i convingă în legătură cu un anumit lucru. Nativii au parte de reuşită în această privinţă indiferent dacă sunt părinţi, profesori, actori sau şefi. Oricum, la un moment dat, cei născuţi în această zi ar trebui să se întrebe dacă nu au devenit dependenţi de atenţia primită. Dacă au atins acest punct, vor avea parte de cele mai multe ori de o criză de personalitate. Această criză va avea loc în jurul vârstei de 42 de ani. După acest moment dificil, este posibil ca nativii acestei zile să devină mai interesaţi de evoluţia propriei personalităţi. Se vor orienta mai mult spre ei înşişi şi vor renunţa la o parte din preocupările sociale.

Nativii zilei de 31 august au un aer foarte atrăgător şi din această cauză sunt plăcuţi de marea majoritate a oamenilor. Au un farmec puternic care îi atrage în mod invariabil pe cei din jur. Deşi se comportă foarte bine ca membri ai unei echipe, nativii au tendinţa de a deveni lideri. O asemenea poziţie de conducere se potriveşte foarte bine cu talentul organizatoric al nativilor şi cu uşurinţa lor de a lua decizii. Pe de altă parte, această poziţie importantă se poate dovedi stresantă pentru cei născuţi în această zi. În general, ei manifestă aversiune faţă de tot ceea ce este ostentativ.

Atunci când se confruntă cu oameni pretenţioşi şi ipocriţi, persoanele născute pe data de 31 august sunt foarte critice. Comentariile pe care le fac sunt pline de ironie. În mod sigur, cuvintele lor îşi vor atinge ţinta. Cei născuţi în această zi ar trebui să înveţe să aibă mai mult tact şi să folosească un vocabular mai puţin dur.

În general, nativii zilei de 31 august nu întâmpină greutăţi atunci când este vorba de alegerea drumului în viaţă. Principala lor atenţie va fi îndreptată atât spre îndeplinirea responsabilităţilor publice, cât şi spre satisfacerea propriilor necesităţi şi dorinţe. Nativii vor avea nevoie de un refugiu pentru a se menţine psihic. Într-adevăr, lupta pentru a se împărţi între chestiunile publice şi cele private poate aduce aranjamente interesante în viaţa nativilor.

SFATURI: Urmează-ţi instinctul. Încearcă să petreci mai mult timp cu tine însuţi. Nu mai căuta atât de mult atenţia şi aprobarea celorlalţi. Încearcă să găseşti un echilibru între amuzament şi responsabilitate. Învaţă să-i apreciezi pe cei din jurul tău.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий