ZIUA DE NAŞTERE 5 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 5 octombrie

5 noiembrie – Ziua actualităţii

Puncte forte: fermecători, drăgăstoși, familiști.

Puncte slabe: narcisiști, indulgenți.

Cifra 5 – Persoanele care au cifra destinului 5 trebuie să învețe cum să gestioneze libertatea. Rolul lor este să se exprime liber și să pună lucrurile în mișcare. Sunt iuţi la minte, convingători și sunt mereu în căutarea unor soluții eficiente de rezolvare a problemelor. Deși se implică cu tot ce au într-o relație, aceste persoane nu sunt foarte bune în a-și exprima sentimentele, motiv pentru care tind să se închidă în ei. Partenerii care pot simți aceasta și îi pot face să se deschidă sunt cei născuți în zilele de 5, 14 și 23 – Secretul numerelor.

Nativii zilei de 5 noiembrie sunt în primul rând şi mai presus de toate realişti. Sunt tentaţi să spună adevărul aşa cum îl văd ei şi să exemplifice starea actuală a lucrurilor prin modul în care îşi trăiesc vieţile. În astfel de cazuri, ei sunt oameni care veghează ca lumea să fie în temă cu timpurile actuale. Nativii zilei de 5 noiembrie sunt extrem de reprezentativi pentru caracterul familiei lor, ocupaţia, cercul social sau grupul religios.

Nativii zilei de 5 noiembrie doresc să dezvăluie mituri, să expună adevăruri trunchiate. Ei sunt curajoşi să facă acest lucru, dar trebuie să evite să se amestece în treburile celorlalţi. Majoritatea oamenilor prefera să fie lăsaţi în pace. Aceasta este, de fapt, o atitudine a nativilor zilei de 5 noiembrie care nu poate fi tolerată.

Nativii mai puţin evoluaţi ai zilei de 5 noiembrie pot fi indivizi secretoşi care doresc să ascundă adevărurile despre ei înşişi sau despre lumea lor pe care se tem să o dezvăluie. Ei vor săpa adânc pentru a păstra controlul asupra situaţiei, posibil cauzându-şi rău, atât lor înşişi, cât şi celorlalţi. Dacă într-un fel anume ajung să realizeze că secretomania lor îi ţine pe loc în dezvoltarea lor personală şi că este de fapt în favoarea lor să renunţe la temeri şi nesiguranţe, ei pot fi încurajaţi să se schimbe.

Nativii zilei de 5 noiembrie trebuie să se ferească să-şi piardă identitatea. Ei sunt strâns asociaţi unei cauze, unei imagini sau unui grup. Pot lupta pentru a-şi defini individualitatea după ce au fost ţintuiţi într-un rol circumscris de către cei din jurul lor. Deoarece apreciază atenţia îndreptată spre ei şi se tem să nu îşi piardă statutul, aceasta nu pare o sarcină uşor de realizat. Destul de des, în pasiunea lor pentru rezolvarea misterelor, desluşirea dilemelor umane şi dezvăluirea adevărului, ei reuşesc adesea să neglijeze cea mai mare enigmă dintre toate – pe ei înşişi.

Actualităţile sunt ingredientele de bază ale unei personalităţi născute pe 5 noiembrie. Celor născuţi astăzi le place să păstreze la sânul lor o afacere curentă. Pentru mulţi dintre nativii zilei de 5 noiembrie ignoranta în acest sens este dureroasă. Nativilor zilei de 5 noiembrie le place să creeze ei înşişi ştirile. Pentru a se simţi utili, ei trebuie să fie conectaţi la ceea ce se întâmplă. Într-un anumit punct din vieţile lor, totuşi, ei ar putea dori să petreacă mai mult timp singuri şi să se dedice iniţiativelor personale.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий