ZIUA DE NAŞTERE 6 OCTOMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 6 octombrie

6 octombrie – ziua vieţii bune

Puncte forte:  optimist, cinstit, echilibrat.

Puncte slabe: moralist, egoist, spectaculos.

Referitor la nativii din data de 6 a lunii, aceștia sunt învăluiți cu un farmec extraordinar pe tot parcursul vieții. Ei au nevoie de o viaţă de familie liniştită şi se simt dezechilibraţi atunci când nu o dețin. Sunt persoane cu o mare creativitate. De asemenea, nativii acestei cifre a destinului sunt buni pedagogi. Manifestă încredere deosebită în partenerii lor – nativii din data de 6, 15 și 26 – Secretul numerelor.

În general, nativii zilei de 6 octombrie manifestă dorinţa de a îmbunătăţi vieţile celor care îi înconjoară, fie prin intermediul principiilor, fie prin faptele lor. Totuşi, de obicei, nativii acestei zile nu contribuie doar la nivel profesional la activităţile de zi cu zi. Ei nu sunt, aşa cum se văd, servitori publici. Este vorba mai mult de bucuria de a face acel lucru, dragostea lor pentru agitaţie şi dorinţa de a îmbunătăţi calitatea vieţii şi standardele. Aceasta este motivaţia pentru contribuţia lor.

Nativilor zilei de 6 octombrie le place să trăiască la maximum. Pentru ei, viaţa este o aventură, iar mediocritatea este duşmanul lor. Astfel, ei încearcă să simplifice acele sarcini zilnice, care pentru ei pot fi obositoare, deşi necesare şi să îşi folosească energia în mod constructiv. În acest fel, ei trebuie să petreacă mai mult timp în activităţi de recreere şi să se angajeze în activităţi interesante. Nativii zilei de 6 octombrie se expun riscului de a deveni adepţi ai senzaţionalului şi de a solicita din ce în ce mai multe stimulări din experienţă.

Nativii zilei de 6 octombrie vor dedica tot ce au dragostei. Ei nu vor permite căsătoriei sau oricărei alte instituţii sociale să se interpună între ei şi idealurile lor romantice. Bărbaţii născuţi în această zi sunt mai puţin romantici în chestiunile sentimentale şi mult mai atraşi de aventura romantică. Nativii zilei de 6 octombrie sunt cel mai adesea extrem de preţuiţi şi ca prieteni, nu datorită calităţilor lor de oameni săritori sau datorită loialităţii lor, ci pur şi simplu le place să se afle în preajma acestora. Ei sunt capabili să insufle un spirit vesel oricărei adunări sociale şi preferă să fie exact în centrul atenţiei. Ei sunt încântaţi de adoraţie şi dornici de a acapara energia unui auditoriu.

Deşi nativii zilei de 6 octombrie au un talent de netăgăduit pentru a-şi amuza prietenii, familia şi colegii, orientarea lor inteligentă şi pozitivă, în general, acţionează ca un stimulent pentru ceilalţi. După o vreme această influenţă poate deveni depresivă. În anumite situaţii, cei născuţi astăzi par să acţioneze în virtutea unei obsesii de a nega seriozitatea şi semnificaţia profundă a vieţii.

Totuşi, majoritatea persoanelor născute pe data de 6 octombrie sunt destul de optimiste. Deşi ei expun o înfăţişare veselă, există şi o latură mai dură a caracterului lor, ce le permite să cântărească consecinţele în tot ceea ce fac, cât şi prospectele ce le vor facilita succesul. Într-adevăr, anumite persoane născute în această zi deţin şi o doză de cruzime, atunci când este vorba să-şi urmeze drumul în viaţă.

Nativilor zilei de 6 octombrie le place eficienţa circumstanţelor favorabile moderne, dar în acelaşi timp ei sunt tradiţionalişti în ceea ce priveşte gusturile şi interesele lor. Într-adevăr, ei trebuie să se ferească să nu devină prea ataşaţi de confort şi lux.

SFATURI: Trebuie să recunoşti şi să ajungi să-ţi cunoşti şi latura întunecată. Optimismul nesfârşit poate fi un drog, un depresiv incontestabil. Nu trece cu vederea detaliile existenţei de zi cu zi. Şi acestea sunt importante.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий