ZIUA DE NAŞTERE 7 DECEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

000 7 decembrie

7 decembrie – Ziua sensibilităţii exagerate

Puncte forte: perfecționiști, intuitivi.

Puncte slabe: egoiști, pesimiști.

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere: Cifra 7 – Nativii cifrei 7 au nevoie să petreacă singuri câteva momente în fiecare zi. Fără puţină singurătate, le vine greu să atingă nivelul maxim al capacităţilor lor. Lecția pentru ei este să învețe din propria experiență. Aceștia manifestă încredere deosebită în partenerul lor, alegând mai întâi să descopere persoana de lângă ei, pentru ca mai apoi să se implice într-o relație. Compatibilitate există cu potențiali parteneri născuți în data de 6, 15 și 26 – Secretul numerelor.

Cei născuţi în dată de 7 decembrie sunt personaje unice. Pe parcursul întregii vieţi, ei îşi găsesc cu greu locul printre cei din jurul lor, fie la şcoală, la lucru sau acasă. Cei născuţi în această zi cresc adesea cu gândul că sunt anormali, particulari sau pur şi simplu ciudaţi.

Nativii zilei de 7 decembrie sunt atraşi de obicei de indivizii mai deosebiţi. În orice caz, îi respectă pe cei care au curajul să meargă pe propriul lor drum, indiferent de ceea ce fac. Mulţi dintre nativi ar dori să fie acceptaţi şi să se bucure să se amestece în mulţime din când în când. Ei ar putea să reuşească, dacă fac un mic efort de a se adapta, dar de obicei efortul acesta îşi pune amprenta pe sistemul lor nervos.

În adolescenţă şi în primii ani de maturitate, indivizii născuţi pe data de 7 decembrie sunt adesea nehotărâţi în ce priveşte profesia pe care ar dori să o urmeze. Ei încearcă un număr divers de ocupaţii, foarte diferite în ce priveşte natura lor, până în momentul în care o găsesc pe cea care li se potriveşte cel mai bine. De obicei rămân la această profesie întreaga viaţă, dar nu sunt neapărat fericiţi. De asemenea, ce le place cel mai mult să facă, ceea ce li se potriveşte în mod natural nu este întotdeauna ceva din care să poată scoate bani. Ca atare, pot ajunge să sufere de anxietate şi frustrări şi poate chiar să creadă că au dat greş.

Persoanele născute pe 7 decembrie trebuie să facă foarte multe pauze şi să nu-şi pună prea multe întrebări despre ei înşişi. Talentele lor prodigioase pot crea mari aşteptări care vor fi greu de îndeplinit. Cei născuţi în această zi care sunt destul de norocoşi pentru a avea parte de părinţi grijulii şi sensibili, au  şansa de a reuşi în viaţă. Dacă sunt şi mai norocoşi şi întâlnesc persoane care îşi pot da seama de potenţialul lor şi îl pot valorifica, unicitatea lor devine ceva pozitiv – ei nu trebuie să facă un efort artificial pentru a ieşi în evidenţă sau pentru a fi recunoscuţi.

Nativii zilei de 7 decembrie trebuie să fie atenţi să nu devină prea deosebiţi sau izolaţi de lume, în special pe măsură ce înaintează în vârstă. Visătorii şi fanteziştii riscă să ajungă să trăiască într-un mod ciudat care are prea puţin legătură cu vieţile de zi cu zi ale majorităţii oamenilor. Ei ar trebui să menţină anumite activităţi minime legate de societate şi de familie, să păstreze o legătură apropiată cu prietenii lor, să comunice indiferent cât de greu le-ar putea fi la un moment dat. În relaţiile personale, trebuie să facă uneori eforturi pentru a atrage atenţia asupra lor. Auto-compătimirea, în toate formele sale, este ca o otravă.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий