ZIUA DE NAŞTERE 8 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

8 05 F 9
8 mai – ziua oratorului sincer
Puncte forte: prudent, convingător, iubitor.
Puncte slabe: extrem de serios, moralist, autoritar.
Este important ca persoanele născute pe 8 mai să accepte din când în când slăbiciunea şi vulnerabilitatea. Ei sunt sinceri, puternici, încăpăţânaţi şi au tendinţa de a face declaraţii verbale sau scrise – Secretul numerelor.
Aceşti nativi se simt în largul lor când sunt feriţi de elementele gata stabilite. Nu le este frică să acţioneze, ei se vor folosi de mijloacele moderne şi de progresele din domeniul tehnologic, dar întotdeauna vor fi atenţi şi la valorile tradiţionale.
La bine sau la rău, cei născuţi astăzi au o legătură neobişnuit de puternică cu locurile în care trăiesc. Pentru nativii acestei zile, deciziile legate de condiţiile de trai, în mod particular, au o importanţă covârşitoare. Majoritatea celor născuţi pe 8 mai sunt profund implicaţi în chestiunile legate de mediul lor înconjurător. În schimb, ei nu sunt foarte legaţi de locul unde s-au născut. Adesea, cei ce provin dintr-un mediu rural se aventurează până în cele mai îndepărtate colţuri ale globului.
Persoanele născute pe 8 mai sunt sincere şi pot deveni oratori de succes, exprimând aspiraţiile şi dorinţele unui grup. Candoarea celor născuţi pe 8 mai le poate crea necazuri uneori. Ei trebuie să evite să fie brutali sau aspri. Din nefericire, diplomaţia nu este punctul lor forte. În astfel de cazuri ei vor intra în conflict cu ceilalţi în mod constant. Nativii zilei de 8 mai sunt de obicei foarte siguri pe ei înşişi. Totuşi, atunci când reiese din comportamentul lor că sunt persoane calme pe care te poţi baza, nativii acestei zile sunt consideraţi indivizi neobişnuit de convingători. În plus, ei nu îşi formulează părerile şi nu îşi exprimă poziţia decât după ce s-au gândit temeinic la respectivul subiect.
Odată angajaţi în luptă, nativii zilei de 8 mai pot fi consideraţi neînfricaţi. Ei nu se vor pleca în faţa ameninţărilor şi vor găsi o modalitate eficientă de a-şi lua revanşa chiar şi în condiţiile în care nu sunt înarmaţi. Strategia este un alt punct forte al celor născuţi astăzi, astfel încât nu este bine să ţi-i faci duşmani. Ei vor fi îngăduitori cu cineva care le face rău o singură dată. Atât femeile, cât şi bărbaţii născuţi pe 8 mai tind să fie credincioşi atât prietenilor, cât şi persoanelor iubite. În calitate de părinţi sunt conştiincioşi şi de obicei te poţi baza pe ei.
În declaraţiile lor, cei născuţi astăzi sunt atât de siguri de importanţa mesajului pe care îl transmit, încât acordă prea puţină atenţie felului în care îl transmit. Cei mai evoluaţi dintre nativii zilei de 8 mai sunt irezistibili nu numai pentru faptul că întotdeauna au ceva de spus, dar şi pentru că stăpânesc arta de a furniza informaţii şi de a le nuanţa. Persoanele născute pe 8 mai sunt la fel de eficiente în cazul în care se specializează în exprimarea scrisă sau verbală. Ar fi ideal, dacă în viaţă ar folosi aceste talente.
(T.L.)
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий