ZIUA DE NAŞTERE 9 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 9 mai

9 mai – ziua curajului moral

Puncte forte: moral, protector, corect.

Puncte slabe: neiertător, puritan, nerealist.

Oamenii născuţi sub această influenţă astrologică sunt caracterizaţi  prin spiritualitate, toleranţă şi compasiune. Oportunitățile celor guvernaţi de această cifră a destinului sunt nelimitate, iar cei din jur sunt fascinaţi de magnetismul acestui număr – Secretul numerelor.

Cei născuţi în această zi au un accentuat simţ al dreptăţii. Din acest motiv a avea încredere în aceşti oameni nu este ceva riscant. În general ei îşi respectă promisiunile făcute celorlalţi. Dacă nu s-ar asigura că există dreptate şi corectitudine în ceea ce fac, viaţa lor ar avea prea puţină importanţă. Aceşti oameni sunt de obicei foarte implicaţi în ceea ce fac şi dau impresia că se lasă uşor conduşi. Pentru aceşti nativi este ceva normal să susţină şi chiar să se lupte pentru o cauză.

O mare problemă pe care o întâmpină aceşti nativi o reprezintă faptul că se lasă aproape tot timpul atraşi de idei, motivaţii şi planuri personale măreţe pe care nu le evaluează în mod realist. Chiar şi atunci când este evident că un obiectiv nu poate fi atins, nativilor le va fi foarte dificil să renunţe. În cele din urmă, indivizii mai puţin evoluaţi vor avea un comportament autodistructiv din cauza dorinţei prea puternice de a-şi îndeplini un anumit vis. Aceste trăiri intense sunt un semn distinctiv al acestor persoane. Toţi nativii zilei trebuie să înveţe să îşi crească eficacitatea, renunţând la dorinţele lipsite de realism şi să încerce să primească  lucrurile aşa cum sunt.

În pofida aspectului lor fizic neimpunător sau uneori chiar delicat, persoanele născute pe 9 mai emană o putere care nu poate fi ignorată. Foarte rar se vor manifesta în mod agresiv. Puterea şi-o arată mai ales atunci când este nevoie de apărare, inclusiv atunci când este vorba de apărarea celor care au nevoie de protecţie sau de ajutor. Cei născuţi azi sunt foarte convingători şi au o carismă care le garantează existenţa prietenilor şi a suporterilor. Cu toate acestea, nativii mai au o mare problemă. Această problemă este în strânsă legătură cu felul în care aceştia îşi controlează reacţiile nervoase, care uneori pot fi extraordinare. În general, această latură a nativilor nu se observă, ei părând a fi tăcuţi şi rezonabili. Latura negativă se va arăta atunci când vor fi forţaţi să facă ceea ce nu doresc. Mai devreme sau mai târziu, nativii zilei vor trebui să înveţe să îşi controleze temperamentul, chiar dacă o fac numai pentru siguranţa fizică a celorlalţi sau cea proprie.

Persoanele născute pe 9 mai sunt de partea celor asupriţi. Urăsc tirania de orice fel indiferent dacă aceasta vine din partea unor persoane sau a unor instituţii. Dacă standardele lor morale sunt îndeplinite, cei născuţi în această zi vor fi generoşi, veseli şi prietenoşi. Dacă aceste standarde nu sunt îndeplinite, ei pot deveni lipsiţi de răbdare, irascibili şi nervoşi. Atunci când sunt preocupaţi de ceva care îi supără, îşi pot face familia şi prietenii nefericiţi. Aşadar, dacă nativii caută liniştea, ar trebui să se limiteze la stiluri de viaţă şi ocupaţii care le permit să fie creativi şi care să nu le tulbure pacea interioară. Mai trebuie menţionate şi acele persoane născute pe 9 mai care îşi asumă rolul de reformator şi care simt nevoia să lupte pentru a se simţi împliniţi, indiferent de costurile pe care le implică această luptă.

Asemenea tuturor celor născuţi sub semnul Taurului, persoanele născute pe 9 mai au o mare dragoste pentru frumos şi pentru natură. Atunci când îşi păstrează visele în limitele rezonabilului, ei dau dovadă de o intuiţie deosebită în afaceri şi de un simţ bine dezvoltat. Nativii acestei zile nu sunt oamenii care să-şi consume banii sau energia în cadrul unor proiecte anevoioase. Aceştia caută câştigurile şi rezultatele substanţiale în tot ceea ce fac. Marea provocare pentru ei o reprezintă puterea de a se controla, control care este esenţial pentru succesul lor.

SFATURI: Controlează-ţi temperamentul. Adu-ţi aminte că şi ceilalţi au dreptul de a arăta felul în care sunt. Nu mai judeca cu atâta asprime. Astfel, tu şi cei din jurul tău veţi fi mai fericiţi. Încearcă să-ţi  întăreşti părţile care sunt mai slabe şi să te echilibrezi.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий