În regiunea Cernăuți, grănicerii au descoperit o contrabandă cu țigări la scară largă în valoare de peste 60 milioane grivne

24 8 F 2

Grănicerii din regiunea Cernăuți, în cooperare cu reprezentanți ai Biroului de Securitate Economică și ai Procuraturii, au confiscat peste 800 000 de pachete de țigări contrafăcute în valoare de peste 60  milioane grivne. Unul dintre organizatorii schemei a fost deja reținut.

Despre aceasta a comunicat Serviciul de Stat de Frontieră al Ucrainei.  Detectivii Direcției teritoriale al Biroului de Securitate Economică din regiunea Cernăuți, sub supravegherea procedurală a Procuraturii regionale Cernăuți, au transmis o notificare de suspiciune unuia dintre organizatorii contrabandei ilegale de produse din tutun peste frontiera de stat.

Anterior, în toamna anului trecut, agenții Detașamentului de grăniceri din Cernăuți au primit informații despre planurile infractorilor de a introduce țigări de contrabandă în Europa folosind rezervoare de gaz și combustibil.

Ca urmare a acțiunilor comune ale agențiilor de aplicare a legii, au fost confiscate peste 800 de mii de pachete de țigări contrafăcute. Valoarea bunurilor confiscate depășește 60 de milioane grivne. Unul dintre organizatorii schemei infracționale a fost declarat suspect de fabricare, depozitare și vânzare ilegală de produse accizabile, precum și de contrabandă.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

 

 

Добавить комментарий