Cinci trucuri pentru albirea dinților

zubolekar_ruse

zubolekar_ruse

Dacă doreşti să ai o dantură frumoasă, există mai multe trucuri pentru albirea dinților. Un zâmbet imaculat și strălucitor va trezi întotdeauna admiraţie.
O igienă dentară necorespunzătoare, consumul de dulciuri, cafea și vin, tutunul, toate au un efect negativ asupra dinților. Pentru a-i menține sănătoși și albi cât mai mult timp, încearcă următoarele trucuri pentru albirea dinților.
Cele mai eficiente trucuri pentru albirea dinților
Spală-te cu bicarbonat de sodiu. Acesta ajută la albirea danturii, însă trebuie folosit cu moderaţie, pentru a nu deteriora smalţul dinţilor. Presară bicarbonat de sodiu pe periuţă şi curăţă dinţii cu mişcări blânde de sus în jos.
Coaja de banană. După ce ai mâncat banana, nu arunca la gunoi coaja acesteia. Albirea dinților cu coajă de banană este o metodă sigură și sănătoasă. Este unul dintre cele mai simple trucuri pentru albirea dinților.
Spală-te cu sare. Foloseşte sare fină de bucătărie şi procedează ca în cazul bicarbonatului de sodiu. Atenţie să nu-şi răneşti gingiile!
Mănâncă căpşune. Pe acestea trebuie să le consumi cu încredere ori de câte ori ai ocazia. Este recomandat ca, după fiecare masă, dacă nu te poţi spăla pe dinţi, să consumi căpșune. Este, cu siguranță, unul dintre cele mai plăcute trucuri pentru albirea dinților.
Foloseşte lămâie. Clăteşte gura după fiecare periaj cu apă în care ai stors o lămâie. Poţi freca dinţii şi cu coajă de lămâie.
Alte trucuri pentru albirea dinților
Mănâncă mai multe mere, țelină și morcovi, deoarece cresc producția de salivă, ceea ce ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene, motiv pentru care sunt considerate unele dintre cele mai plăcute trucuri pentru albirea dinților.
Consumă mai multe lactate, pentru că întăresc smalţul dinţilor, și aduc mult mai multă strălucire. Deși cunoști regula spălatului pe dinți după fiecare masă, totuși nu ai acces la periuță tot timpul, de aceea este bine să-ți clătești gura cu apă plată, pentru a îndepărta resturile de mâncare și pentru a împrospăta cavitatea bucală, acesta fiind unul dintre cele mai ușoare trucuri pentru albirea dinților.

Добавить комментарий