Cum va fi starea vremii în noiembrie?

26 10 F 5

În curând va sosi ultima lună de toamnă și, în timp ce septembrie și octombrie îi încântă uneori pe ucraineni cu căldură, este puțin probabil ca luna noiembrie să cedeze.

RBK-Ucraina (proiectul Styler) a analizat prognoza meteo pentru luna viitoare din mai multe surse specializate şi a dedus cum va fi vremea în noiembrie.

Meteofo prognozează că începutul lunii noiembrie va fi cald, cu temperaturi de până la 13 grade mai sus de zero, deși în această perioadă vor începe ploile. Pe 10 noiembrie, este posibil să cadă deja prima zăpadă, iar temperatura va coborî până la semnul „minus”. La mijlocul lunii, va fi un val de frig temporar, dar până la începutul iernii, vremea se va stabiliza. Astfel, luna decembrie ar putea începe chiar cu „plus” 10 grade Celsius.

Specialiștii Meteoprog spun că luna noiembrie va fi în general uscată și noroasă. Nu sunt așteptate primele ninsori și înghețuri. În schimb, potrivit acestei prognoze, vom intra în iarnă cu temperaturi mai apropiate de zero grade Celsius.

Sursa Meteo prevede că luna noiembrie va începe cu temperaturi calde și precipitații puține. Odată cu ploile ar putea apărea și primele ninsori. Dar, la fel ca în prima prognoză, până la începutul lunii decembrie, temperatura se va stabiliza la 10 grade Celsius. Prin urmare, putem presupune că și luna decembrie va fi relativ caldă.

Meteorologul popular Volodymyr Derkaci  crede că luna noiembrie va începe cu vreme rece, dar se va încălzi la sfârșitul primei decade. „La mijlocul lunii se va păstra posibilitatea unor precipitații slabe, dar vor fi nivelate de zile destul de frumoase la sfârșitul ultimei decade”, a explicat meteorologul popular. Până la sfârșitul toamnei, temperaturile vor scădea în mod natural, deși acesta nu va fi începutul iernii, ci doar o repetiție a acesteia.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий