Dodon se teme că va fi asasinat pentru 1 milion de dolari. „Printre bandiți umblă informația”

dodon

Igor Dodon susține că a primit informații potrivit cărora s-ar pregăti asasinarea sa. Președintele moldovean a declarat că pentru lichidarea sa fizică s-ar promite o sumă de 1 milion de dolari și că se fac presiuni asupra pazei sale de corp pentru ca bodyguarzii să creeze circumstanțe favorabile tentativei de omor și să se dea la o parte în anumite situații.

„Vreau să spun clar: indiferent de ce va face Plahotniuc – va monta, va face scurgeri și va intercepta – eu nu voi scrie cerere de demisie din funcție. Mai există și scenariul lichidării mele fizice. Astăzi mi s-a spus, avem și noi agenți de informare, că pentru asta acești „țuțici” oferă 1 milion de dolari. Printre bandiți umblă informația. Am trimis oficial această informație SPPS-ului, dar apropo și acel Golea (n.r. – șeful SPPS, Anatol Golea) trebuie să se gândească bine… Dar dacă vor face presiuni asupra pazei mele personale… Nu vă jucați cu focul, este foarte serios”, a spus Dodon în emisie.

În momentul în care emisiunea a fost întreruptă de publicitate, Dodon ar fi primit și un SMS pe care l-a citit după pauză. „Te-au comandat daghestanezilor, prin Odesa. Avansul – 1 milion de euro, de tot sunt două”, a citit Dodon, precizând că e vorba de o sursă de încredere.

hotnews.ro

Lasă un răspuns