„Duşmanul nu va reuşi să ne înfricoşeze, să ne ia planurile şi viitorul”

19 07 2022 F 2

Locuitoarea oraşului Vinnyţia, Darina, apartamentul căreia a fost ruinat de racheta rusească, împreună cu alesul inimii sale au hotărât să nu amâne nunta deja pusă la cale.

De acum întreaga lume ştie şi condamnă atacul cu rachete aplicat de către Rusia asupra Vinnyţei în ziua de 14 iulie. Ţinte au fost obiectivele civile din centrul oraşului. Darina şi mirele ei la început s-au gândit să amâne nunta planificată, doar racheta rusă a distrus casa în care a copilărit mireasa. Apoi au decis să nu facă acest lucru pentru a nu-i permite inamicului să le distrugă planurile de viitor.

Istoria Darinei a fost postată pe Facebook de către managerul Grupului „Okean Elzî”, Viktoria Homenko.  Ea a publicat fotografiile de la nuntă a Darinei. Mireasa era în tradiţionala rochie albă pe fondalul ruinelor casei sale. „Duşmanul nu va reuşi să ne înfricoşeze, să ne ia planurile şi viitorul”, a citat Viktoria Homenko din textul cântecului „Visul”, interpretat de artista ucraineană Jerry Heil.

Există date că în primele trei luni ale invaziei Rusiei în Ucraina şi-au înregistrat căsătoria circa 50 mii de perechi. Într-adevăr, duşmanul nu va reuşi să ne înfricoşeze, să distrugă celulele societăţii – familiile.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий