Echipa din Noua Suliţă pe locul doi în Campionatul Ucrainei

Volei

VoleiDupă două tururi disputate în Liga superioară masculină de volei, echipa Kolos-Rodniciok din Noua Suliţă se menţine pe locul doi. Meciurile echipei din Noua Suliţă s-au desfăşurat la Lviv. În primul meci au fost puse în bătaie 74 de puncte, însă Barkom-Kajany-2 a reuşit să iasă din partidă învingătoare. Scor fantastic – 36:38. Din păcate partida s-a încheiat cu înfrângerea cernăuţenilor  cu socrul final de 3:0.

Prima înfrângere a fost uşor recuperată de nouasuliţeni în timpul duelului cu Vinnyţea. A urmat un alt meci dificil, cel cu Novator din Hmelniţki. Recent Novator a fost o echipă a Superligii ucrainene de volei. Victoria, însă, nu a fost de partea celor de la Noua Suliţă. Rezultatele obţinute de cernăuţeni  la Lviv permit echipei din regiunea Cernăuţi să se menţină pe poziţia a doua în clasament. Reamintim că anume primele două echipe din clasament vor continua lupta pentru medalii.

Echipa Kolos-Rodniciok este un debutant al Ligii Superioare de volei. Suporterii din regiunea noastră au fost impresionaţi de faptul că după un mare repaus voleul profesionist revine în Cernăuţi. Echipa din Noua Suliţă a obţinut trei victorii acasă, în primul tur, fiind antrenată de Veaceslav Grinkov. Jucătorii de bază ai echipei:  Andrii Romanyşyn, Serghii Şvorak, Myhailo Seniuşa, Maxim Protas, Volodymyr Komarov, Iuri Gnat.

Clasament:

Barkom-Kajany-2 (Lviv)

Kolos-Rodniciok (Noua Suliţă)

Novator (Hmelniţki)

Junior (Vinnyţea)

Добавить комментарий