Mesaj de felicitare din partea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

23 04 2022 I-2

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a felicitat cu prilejul Luminoasei sărbători a Învierii Domnului pe românii de pe toate meridianele globului, în deosebi comunitatea românească din Ucraina.   În mesajul de felicitare se menţionează:   

„Dragi români de pretutindeni,

Sărbătoarea Sfintelor Paști ne găsește într-un context tensionat în care, lângă granița noastră, iubirea de Dumnezeu și cea a aproapelui au fost parcă uitate. Ne îndreptăm cu durere gândurile către românii noștri din Ucraina și către toți cei care suferă nedreptățile războiului. Suntem alături de ei și continuăm să construim proiecte acolo unde alții au dărâmat.

În același timp, îi susținem pe cei care au ales să păstreze legătura cu țara, să dezvolte și să protejeze tezaurul nostru cultural în cadrul comunităților din care fac parte. Avem credința că prin implicarea fiecăruia dintre noi putem face pași importanți către o viață mai bună.

Măreția acestei sărbători să vă alimenteze puterea de a merge mai departe, iar Lumina Sfântă să vă găsească sufletele curate, încrezătoare și pline de iubire!

Sărbători binecuvântate!

Echipa Departamentului pentru Românii de Pretutindeni”.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий