Moment astrologic. Cinci trăsături remarcabile ale oamenilor născuți în februarie

000 Astrolog

Mulți dintre oamenii născuți în februarie se caracterizează printr-o imaginație bogată și idei originale. În toate activitățile lor își propun să iasă în evidență și să fie considerați unici.

— Sunt entuziasmați de studiu și învățare, căutând mereu să descopere lucruri noi și neobișnuite, explorând locuri mai puțin frecventate și interacționând cu personaje aparte.

— Persoanele care își sărbătoresc ziua de naștere în această lună sunt adesea considerate printre cele mai oneste și corecte. Ele nu ezită să caute și să exprime adevărul, indiferent de posibilele consecințe. Acești indivizi sunt recunoscuți pentru sinceritatea lor, spun totul direct și chiar simt că au o responsabilitate morală de a-și ghida prietenii atunci când greșesc.

— Cei născuți în februarie au abilitatea de a crea o atmosferă misterioasă în jurul lor, fapt ce le amplifică atractivitatea în ochii persoanelor de sex opus. Cu toate că sunt cinstiți și apreciază sinceritatea, ei preferă să păstreze multe detalii despre viața lor privată în secret.

— Cei născuți în luna februarie se disting prin forța lor interioară și hotărârea cu care își urmăresc obiectivele. Chiar dacă, la o primă impresie, pot părea puțin interesați de aspectele din jur, atunci când au o țintă bine definită, depun toate eforturile pentru a o atinge.

— Dacă beneficiază de oportunități și resurse adecvate pentru a-și pune ideile în practică, mulți inventatori și pionieri cu viziuni progresiste se remarcă printre cei născuți în luna februarie.

Ce defecte au oamenii născuți în luna februarie. Unele din aspectele negative ale celor născuți în februarie includ următoarele: încăpățânarea şi comportamentul deranjant care îi expune întotdeauna la probleme și impulsivitate.

Aceștia tind să preia mereu conducerea în relație și să își controleze partenerul. De asemenea, uneori, ei pot manifesta un ego față de partenerii lor, ceea ce generează dificultăți în relația lor.

Mari personalități născute în luna februarie

* Abraham Lincoln (născut la 12 februarie 1809) –  Al 16-lea președinte al Statelor Unite și un lider cheie în timpul Războiului Civil American;

* Charles Darwin (născut la 12 februarie 1809) –  Naturalist englez cunoscut pentru teoria evoluției prin selecție naturală;

* Galileo Galilei (născut la 15 februarie 1564) – Astronom, fizician și matematician italian, considerat unul dintre pionierii metodei științifice moderne;

* Steve Jobs (născut la 24 februarie 1955) – Cofondatorul Apple Inc. și o figură influentă în industria tehnologică;

* Rosa Parks (născută la 4 februarie 1913) – Activistă americană pentru drepturile omului;

* George Washington (născut la 22 februarie 1732) – Primul președinte al Statelor Unite și unul dintre fondatorii țării. (SPYNEWS)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий