Moment astrologic. Zodia Taur – personalitate, profesii, dragoste și căsnicie

000 Acum Taurul

Zodia Taur este o zodie a forței și a onestității. Dacă îi respecți regulile, vei avea numai de câștigat. Nativii din Zodia Taur sunt uneori impulsivi, dar sunt mânați de cele mai nobile principii, precum dreptatea și adevărul. Trebuie să ai o personalitate puternică pentru a face față unui caracter impetuos ca cel al celor din zodia Taur. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante.

Zodia Taur este strâns legată de valorile pământului: stabilitate, fertilitate și prosperitate. Vechii egipteni credeau că Taurul aduce armonia în mijlocul haosului. Este un semn strâns legat de natură și pământ, cu scopuri bine definite, cel mai de încredere şi credincios dintre toate. Nativul Taur este, poate, cel mai stabil, consecvent și echilibrat dintre toate zodiile. Nu doar pentru că este guvernat de Venus, care aduce echilibru și armonie, ci și pentru că este un nativ cu picioarele pe pământ care apreciază lucrurile simple și frumoase, care apreciază munca și banii, confortul, familia, liniștea și pacea interioară.

Zodia Taurului durează de la data de 21 aprilie până la data de 21 mai. Ea reprezintă a doua Casă a zodiacului și al doilea trimestru al primăverii, când natura înflorește, se îmbogățește și vremea se încălzește tot mai mult, când erau semănate culturile de vară, legumele și florile, ea fiind astfel zodia care aduce prosperitate celor muncitori. Zodia Taur este o zodie fixă, feminină, prin armonia ei interioară și prin influența pe care o primește de la astrul ei guvernator, Venus.

Nativul Taur are un suflet mare şi generos. Este foarte sensibil la reacţiile pe care le stârneşte în jur, la opiniile celorlalţi şi la poziţia sa în societate. De aceea, Taurul se va strădui să câştige cât mai mult, să îşi cumpere lucruri de valoare, case, terenuri şi maşini de lux. Taurul este un om de carieră, căruia îi place să urce în ierarhie și să ocupe o poziție solidă și apreciată.

Taurul este reprezentat, la nivel simbolic, printr-o jumătate de Lună odihnindu-se întoarsă pe cercul Soarelui ca o cupă. Jumătatea de Lună sau cupa reprezintă puterea materială şi bogăţia derivate din forţa unei voinţe puternice.

Femeia Taur.  Este o femeie frumoasă din multe puncte de vedere, inclusiv fizic, ea venind pe lume sub influența frumoasei Venus. Este o femeie senzuală, atrăgătoare, sociabilă, comunicativă, cu mult lipici la sexul opus și cu abilități de lider. Iubește dragostea, pasiunea, viața, confortul, luxul, casa și copiii. Ea știe întotdeauna ce doreşte de la viaţă, mai ales din punct de vedere material. Este o femeie care joacă pe mai multe planuri pentru a obține ceea ce vrea. Femeia Taur învaţă repede, dar numai din experienţă. Acceptă foarte greu sfaturile cuiva şi nici nu va lăsa pe altul să ia decizii în locul ei.

Bărbatul Taur.  Guvernat de Venus, astrul simțurilor, este un bărbat senzual, sensibil, dar greu de urnit. Este un tip stabil, hotărât, onest și practic, este un foarte bun prieten și un bun cap de familie. Deşi pare adesea rigid şi sever, Taurul reuşeşte să fie tandru cu soţia şi un tată excelent pentru copii. La a doua vârstă, nativul Taur devine mai încăpățânat, începe să se teamă de riscuri, devine conservator și pragmatic. Începe să iubească mâncarea și dulciurile, confortul, banii și adună tot felul de obiecte valoroase, care îl fac să se simtă mai stăpân pe el.

Copiii născuți în zodia Taur. Copiii care se nasc sub semnul Taurului sunt copii frumoși, cu un zâmbet irezistibil, sunt rezistenți și sănătoși. Le place foarte mult să fie alintați și iubiți, sunt mereu în centrul familiei, sunt lipiți de părinți și de bunici și nu lasă pe nimeni să le ia locul. Pe de altă parte, sunt copii mult mai liniștiți decât alții, cu o fire veselă și deschisă, se împrietenesc ușor cu alți copii și nu se lasă influențați de tovarășii de joacă mai zburdalnici. Sunt copii care prețuiesc ceea ce primesc de la părinți și rareori strică ceva intenționat. Mulți copii din zodia Taur sunt talentați la muzică, la desen, la poezie sau geometrie, datorită lui Venus. Sunt copii inteligenți, le plac jocurile de logică, dar și activitățile creative și multora dintre ei le place foarte mult să citească.

Repere pentru Zodia Taur.  • Planeta guvernatoare –  Venus; • Elementul esențial – Pământul; • Piatra prețioasă reprezentativă – smaraldul; • Metalul reprezentativ – cuprul; • Culoarea caracteristică –  galben; • Ziua favorabilă – vineri;  • Numerele norocoase – 4, 6.

Taurii  nu știu să refuze o provocare. Pentru ei nimic nu este imposibil și orice lucru are o rezolvare. Au o intuiție remarcabilă și o determinare care poate muta munții din loc. Taurii au o minte complexă, capabilă să găsească răspunsuri pentru orice situație. (Avantaje; Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий