Pe poziții de lider

16 4 F 1

Succesul celor mai buni elevi poate fi apreciat nu numai după notele puse de profesori în catalog, ci și după rezultatele obținute la olimpiade și concursuri. În fiecare an elevi de la Liceul Lider „Ion Neculce” din Boian se situează pe poziții de lideri la aceste competiții ale cunoștințelor. Iată, la 13 aprilie curent, în cadrul Facultății de Drept a Universității Naționale „Iuri Fedkovyci” din Cernăuți, s-a desfășurat a III-a competiție regională „Tânărul jurist”, la care au fost apreciate  lucrările științifice (eseurile) ale elevilor.  Eleva clasei a 9-A, Evelina Grenic, de la Liceul Lider „Ion Neculce” din Boian a devenit învingătoarea concursului, premiată fiind cu diploma respectivă și cadouri de preț.

Conducătorul lucrării Evelinei Grenic,  profesoara de drept și educație civică, Maria Mândrescu, a fost și ea menționată cu diplomă pentru îndrumarea științifică a participantului la cea de-a III-a competiție regională de lucrări științifice (eseuri) „Tânăr jurist” . Evelina Grenic s-a prezentat cu lucrarea „Reforma judiciară în Ucraina: probleme și perspective”.

Pe contul de Facebook al Liceului a post postat mesajul de felicitare la adresa învingătoarei concursului, elevei Evelina Grenic, și profesoarei Maria Mândrescu.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий