Rusia: O femeie de 80 de ani a ucis un ucrainean și i-a păstrat organele interne în frigider

wx1080

O femeie de 80 de ani din Habarovsk, Rusia, a fost arestată sub suspiciunea că și-a ucis un chiriaș și l-a tranșat. Mai mult, în frigiderul bătrânei s-au găsit pungi cu organele interne ale bărbatului.

Resturile umane au fost găsite de un copil. Acesta a găsit un braț uman și a alertat poliția. Curând, oamenii legii au extins cercetările și a mai găsit și alte părți dintr-un corp uman, care fuseseră puse în pungi, dar câinii le-au târât prin oraș.

Pe baza amprentelor a fost descoperită identitatea victimei, un cetățean ucrainean în vârstă de 52 de ani, care stătea în chirie la respectiva femeie. Au mai existat acuzații la adresa femeii că ar fi practicând canibalismul, dar n-au fost găsite niciodată suficiente dovezi.

Femeia, care a lucrat într-un abator de porci, dar acum era pensionară, este bănuită de două crime nerezolvate încă, din orașul Berezovska, aflat în apropiere de Habarovsk.

Femeia a fost reținută și va sta cel puțin două luni în spatele gratiilor, în timp ce ancheta își va continua cursul. În frigiderul bătrânei au fost găsite pungi cu organele interne ale bărbatului, inclusiv intestinele. Ea a negat că l-ar fi ucis pe bărbatul de 52 de ani, care lucra în sectorul de salubritate din respectivul oraș.

„Intestinele și celelalte organe interne au fost găsite în frigiderul ei. În schimb, oasele le-a aruncat, iar acestea au fost târâte de colo colo de câinii din oraș. Urme de sânge au fost găsite în apartamentul ei. Vecinii au reclamat că zgomote puternice, ca acelea făcute de persoane care foloseau un topor, au fost auzite din apartamentul ei până noapte târziu”, au declarat surse din poliție.

Poliția a redeschis și două dosare vechi, rămase cu autor necunoscut. O femeie care avea asupra ei și o mare sumă de bani, dar și o fată, vecină cu respectiva bătrână, au dispărut și nu s-a mai știut nimic despre ele.

Mai mult, bătrâna e acuzată de vecini că tortura pisici. Ea a lucrat într-un abator de porci și, nu de puține ori, a fost invitată de diverși localnici să le sacrifice animalele. După ce a lucrat atâția ani ca măcelar, ea și-a aplicat „cunoștințele” și asupra oamenilor.

Lasă un răspuns