Tragedie la Tereblecea: un adolescent s-a sinucis

7 06 F 2

La 7 iunie 2023, în jurul orei 14:50, pe linia specială „102” a sosit o comunicare potrivit căreia în satul Tereblecea o mamă și-a găsit fiul în casă fără semne de viață, cu o posibilă rană prin împușcare. Oamenii legii presupun că copilul s-a sinucis, informează  Secţia de comunicare a Poliției regionale din Cernăuți.

Primind informația, la fața locului au sosit conducerea Direcţiei principale a Poliției Naționale în regiunea Cernăuți, Procuratura regională, echipa de investigație a Direcţiei raionale de poliție Cernăuți, specialiști şi experţi. Ajunși la adresă, oamenii legii au examinat casa și au găsit cadavrul unui locuitor al satului Tereblecea, în vârstă de 13 ani, cu o rană prin împușcare.  Poliția a confiscat o pușcă de vânătoare și alte probe materiale de la fața locului și le-a trimis la Centrul de cercetare științifică criminalistică din Cernăuți al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei pentru examinare.

În prezent, oamenii legii interoghează posibilii martori și martori oculari ai incidentului, precum și colegii de clasă ai decedatului și stabilesc motivele care l-ar fi putut determina pe băiat să se sinucidă.

A fost intentat un proces penal cu privire la decesul minorului din Bucovina în temeiul articolului 115 din Codul Penal al Ucrainei, cu calificativul  sinucidere. Poliția a trimis cadavrul decedatului pentru expertiză medico-legală.

Ancheta preliminară în cadrul procesului penal este efectuată de colaboratorii Direcţiei de Investigații a Direcției Principale a Poliției Naționale în regiunea Cernăuţi.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий