ZIUA DE NAŞTERE 2 IUNIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 2 iunie

2 iunie – Ziua finalizatorilor

Puncte forte: inventiv, adaptabil, diplomat, optimist.

Puncte slabe: generator de probleme, emotiv, nehotărât.

Cei care au sosit pe lume în data de 2 a lunii sunt caracterizați de o gândire analitică, motiv pentru care vor petrece mult timp analizând posibilul partener, din toate punctele de vedere, să fie convinși că au observat totul  înainte de a face următorul pas. Sunt compatibile cu persoanele care își serbează ziua în data de 2, 20 și 29. Persoanele cu această cifră a destinului sunt diplomate, elegante, sociabile și știu să se facă plăcute în societate. Nu vor să supere pe nimeni, poate din acest motiv fac și multe compromisuri. Atrag celebritatea și atenția publică, iar oamenii sunt fascinați de inspirația pe care aceștia o transmit. Sfatul pe care trebuie să-l urmeze este să fie mai cooperanți  –  Secretul numerelor.

Pentru cei care s-au născut pe 2 iunie, problemele şi greutăţile abundă. Aceasta nu este chiar atât de rău. Nativii consideră încercarea de a depăşi aceste piedici un adevărat mod de viaţă. De fapt, atunci când lucrurile merg prea uşor, nativii zilei de 2 iunie pot căuta sau chiar îşi pot crea probleme noi de care să se ocupe. Persoanele născute în această zi îşi aleg adesea profesii în care să îi ajute pe ceilalţi să îşi rezolve greutăţile. În acest sens, ei pot privi obiectiv problemele personale cu care aceştia s-au confruntat toată viaţa lor. Rareori, femeile născute în această zi se vor căsători cu o persoană simplă, necomplicată. Într-adevăr, căsătoria cu o persoană cu un caracter complicat le furnizează provocări permanente, dar presupune şi o implicare plină de interes. Din păcate, acele femei care au o astfel de relaţie pot ajunge să sufere profunde frustrări emoţionale, luptându-se cu limitările şi cu negarea propriilor nevoi, cât şi ale partenerilor lor.

Viaţa persoanelor născute în ziua de  2 iunie nu este monotonă. Varietatea este necesară pentru a satisface nevoile şi pornirile complicate ale celor născuţi în această zi şi astfel apar din abundenţă proiecte şi încercări noi. Un eşec nu slăbeşte în nici un fel entuziasmul acestor suflete cutezătoare. De fapt, persoanele născute pe 2 iunie devin din ce în ce mai de neclintit cu fiecare zi ce trece. Ei învaţă să supravieţuiască aproape oricăror intemperii, de la eşecuri personale la calamităţi de toate felurile. În cele din urmă, nimic nu este privit ca o catastrofă copleşitoare într-o viaţă plină de mici dezastre. Nativii acestei zile sunt oameni de nădejde, capabili să manevreze aproape orice situaţie de criză care poate apărea. Ei sunt extrem de valoroşi atât acasă, cât şi la serviciu, dar trebuie să îşi controleze tendinţa de a oferi sfaturi nedorite.

Viaţa emoţională a nativilor zilei de 2 iunie este tumultoasă. Sentimentele lor sunt foarte complexe şi greu de caracterizat. Deşi persoanele născute pe 2 iunie fac faţă situaţiilor de criză, în viaţa personală acestea par să le depăşească puterea de rezolvare. Aceasta pentru că nativii zilei de 2 iunie trec prin schimbări periodice. Mai mult de atât, impulsurile lor nu îi conduc spre siguranţă, confort şi fericire, ci mai degrabă spre situaţii dificile şi precare.

Deşi pun mare preţ pe libertate, nativii se simt atraşi de angajamente. În nenumărate rânduri, aceştia renunţa în esenţă la libertatea lor pentru a se lega de o altă persoană. Totuşi, cu toate greutăţile lor, extraordinarii organizatori născuţi astăzi reuşesc să ajungă la o anumită stabilitate în viaţa lor şi pe măsură ce înaintează în vârstă dau impresia că nu există nimic ce ei să nu poată rezolva.

SFATURI: Nu duce lumea întreagă pe umerii tăi. Gândeşte-te la tine mai des şi cultivă-ţi independenţa. Nu implica tot timpul alte persoane în planurile tale. Caută în mod constant şi activ fericirea şi mulţumirea. Fii mai reţinut cu sfaturile pentru ceilalţi.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий