ZIUA DE NAŞTERE 23 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 23 noiembrie

23 noiembrie – Ziua comunicatorului

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere:  A 23-a zi a lunii.  Sunt nativii cu o aură care-i atrage pe ceilalți, sunt buni povestitori, pot să aibă o carieră incredibil de promițătoare ca scriitori, scenarişti, actori, cântăreți, numai dacă  folosesc darul pentru a împărtăşi mesajul lor lumii întregi. Aceștia sunt firi deschise și sociabile și se atașează cu ușurință de persoanele din preajma lor, de care ajung să se îndrăgostească. Pot forma un cuplu cu cei născuți în data de 5, 14 și 23 – Secretul numerelor.

Nativii zilei de 23 noiembrie afişează foarte repede dispreţ faţă de orice formă deschisă de autoritate şi represiune. Ei nu sunt genul de persoane care cred în lucrurile simple doar pentru că aşa trebuie. Acest lucru nu înseamnă neapărat că sunt incapabili de credinţă sau ataşament. Pentru aceşti nativi, lucrurile trebuie să fie justificate şi să demonstreze că merită efortul depus. În cazul în care sunt porniţi să nu respecte nici o regulă, fie că reacţionează în linişte, fie prin câteva cuvinte bine alese sau nişte gesturi fizice care îi fac pe deplin înţeleşi, atunci când vor să exprime ceea ce simt. Rareori, poate niciodată, se vor da la o parte de la o confruntare. Cei născuţi astăzi demonstrează o natură combativă când sunt în jurul oamenilor pe care nu îi pot suporta. Dacă nu sunt în compania celor pe care îi plac, îi iubesc sau cel puţin îi respectă, este mult mai bine să rămână singuri.

Nativii zilei de 23 noiembrie cred în regula de a trăi şi de a-i lăsa şi pe alţii să trăiască, dar dacă sunt provocaţi, reacţiile lor pot fi rapide şi severe. Astfel, o parte din pregătirea lor spirituală constă în aprofundarea modului în care devin mult mai rezistenţi la provocări.  Majoritatea nativilor zilei de 23 noiembrie experimentează într-o mare măsură lipsa de armonie în relaţia cu cel puţin unul dintre părinţi. Aceste chestiuni rebele ale copilăriei de obicei rămân în ei înşişi până în faza de maturitate. Le vor trebui mulţi ani, ajungând chiar la patruzeci sau cincizeci de ani, înainte ca ei să reuşească să se reorienteze, astfel încât să fie capabili să evite conflictul. Aşadar, pentru nativii care au conflicte parentale nerezolvate, nu există moment mai prielnic să le rezolve decât prezentul.

Persoanele născute pe 23 noiembrie de obicei au prezenţa de spirit şi un simţ al umorului bine dezvoltat. Dacă acest spirit de glumă nu îşi găseşte locul în vieţile lor, ar trebui să fie dezvoltat, deoarece poate dezamorsa o mulţime de situaţii potenţial explozive. Când nativii acestei zile au învăţat să râdă de ei înşişi, vor progresa cu mult în propria lor evoluţie. Spiritualitatea, în diversele ei forme, este temă care apare de obicei în jurul vârstei de treizeci de ani. Prin meditaţie şi formele mai profunde ale gândirii, conştientizarea şi înţelegerea, nativii zilei de 23 noiembrie pot scăpa în cele din urmă de aspectele negative ale personalităţii lor.  Ei vor deveni chiar figuri extrem de stabile şi hotărâte.

Pentru nativii zilei de 23 noiembrie, stabilitatea în activitatea profesională şi în viaţa de familie este esenţială pentru a putea să se dezvolte. Stabilirea unei structuri zilnice valabile pentru afacerile de familie, dar şi pentru cele profesionale, le stabilizează şi le calmează instinctele agresive. Totuşi, ei ar trebui să-şi controleze neliniştea când vine vremea să treacă mai departe sau să aspire la obiective mai măreţe. Altfel, ei se pot bloca sau pot stagna.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий